Eventets datum har passerat.
Pulpofestival på Boqueria
Publicerad 11 mars 2014
Nu lyfter Boqueria fram ett ganska ovanligt inslag på menyn, nämligen den åttaarmade bläckfisken. Eller pulpo, som den kallas på spanska. Den 18-23 mars blir det med andra ord Pulpo-festival på restaurangen där en mängd bläckfiskrätter kan avnjutas, gärna i all sin enkelhet direkt från grillen med lite pressad citron till. Liksom på den vanliga menyn handlar det om tapasrätter, och priset på dagarnas pulpo-tapas ligger runt 75-80 kr.
- Bläckfisk är en riktig delikatess som förtjänas att lyftas fram och därför ställer vi till med en Pulpo-festival till blötdjurets ära. Personligen tycker jag att pulpo är som godast träkolsgrillad med lite pressad citron och en skvätt Worcestersås, enkelt och gott!, säger Christian Olsson, krögare.
Mer information: Boqueria, Mood-gallerian, City