Sameinspirerade Denim Demon öppnar butik i SoFo

Äntligen har det sameinspirerade denimmärket Denim Demon öppnat sin första butik på Södermalm. Adressen är Åsögatan 174 i mysiga SoFo. Och förutom hela Denim Demon-kollektionen kommer du här även hitta andra märken som Buzz Ricksons, Lavenham, Lewis Leathers, Pendelton och The Real McCoy's. Denimmärket delar nämligen sina kvadratmeter med butiken Mr Mudd och Mr Gold.

Denim Demon står för passion, kultur och arv och har ambitionen att skapa något genuint och äkta, som helt och hållet kommer från hjärtat. Inspirationen hämtas från samekulturen, där skaparna härstammar från, vilket ger avtryck i varje kollektion.
Kvalitetsmärket förmedlar stark personlighet och sällsynthet, egenskaper som går bra ihop med butikskompanjonen Mr Mudd and Mr Gold.

- Anledningen till varför vi öppnade upp på Mr Mudd and Mr Gold är av den enkla anledning att vi alltid älskat den butiken, de har en unik blandning av handplockade märken och så är själva butiken i sig unik. Denim Demon blir ett bra komplement till dessa gedigna internationella varumärken, säger Oskar Sommarlund, grundare av Denim Demon.

Läs mer om Denim Demon här.