Skillbreak live session: Window farming – spira fröer

Skillbreak live session: Window farming – spira fröer

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Hört talas om windowfarming? Fönsterodling, eller att spira frö inomhus till mikrogrönt är en supertrend, enkelt och väldigt roligt! Här får du lära dig från odlingsexperten Jessica Elizabeth Lyon om vilka frön från skafferiet du kan sätta igång att spira och hur du ger dem bästa förutsättningarna för att växa. Skillnaderna mellan att spira och att grodda är att när du spirar fröer driver du upp dem i jord och du kan skörda flera gånger -till skillnad ifall när du groddar. Resultatet kommer vara att du har nyttiga gröna växter att skörda i flera månader framåt.

Detta är en interaktiv online session där du som deltagare har möjlighet att ställa frågor under kursens gång. Förberedd dig på en inspirerande, lärorik och personlig workshop!

Skillbreak live sessions är workshops som sänds live vid en given tidpunkt. Gruppen är liten och personlig så att du har möjlighet att ställa frågor, diskutera med andra, inspireras och lära dig mer om dina favoritämnen. När du bokat din plats kommer du att få information om hur du ansluter dig. För att kunna delta behöver du en dator eller mobil med internetuppkoppling. Kolla in alla våra live sessions här: https://skillbreak.com/livesessions

Information
  • Datum
    2 apr. 2020 och 3 apr. 2020
Hemsida
Biljetter
Pris
180 kr