Sommar på Brasserie Elverket

Brasserie Elverket serverar en à la carte och en teatermeny, båda inspirerade av det franska köket. På sommaren erbjuds en sommarmeny innehållande bland annat caesarsallad med nygrillad tonfisk och hemrimmad lax med dillstuvad nypotatis. Och missa för allt i världen inte deras populära after work.

Brasserie Elverket, som kanske är mest känt för sin stora brunch med våffelbuffé, öppnar på sommaren upp sin härliga uteservering. I sommar har brunchen ett uppehåll och köket är istället öppet mellan kl. 12:00 - 20:00 utan uppehåll mellan lunch och middag, perfekt för semesterfiraren som sovit ut och vill äta en sen lunch i solen. Nytt för i år är också att Elverket har öppet hela sommaren förutom vecka 29-30.

Brasserie Elverkets after work är väldigt populär på sommaren och besöks av allt från reklamfolk till affärsmän. På torsdagar och fredagar är det många från SVT och TV4 som väljer att hänga på här efter jobbet. "Något som gör after worken så populär är att det på fredagar efter kl. 16:00 bjuds på en tapasbuffé, något som fortfarande är ganska ovanligt i Stockholm", säger Kalle Karlin, krögare på Brasserie Elverket. Aperitivo, som tilltuggen kallas, är vanligt i bland annat Italien där tilltuggsbuffén ingår om man köper något att dricka.

Elverket har något för de flesta smaker och fungerar lika bra vid lunch och middag som för after work och sent barhäng.