Foto: Pressbild Foto: Pressbild

Sommarbio Take Over på Strandhäxan

Stockholms filmfestival ingår ett samarbete med Strandhäxan på Djurgården. Under tre dagar i augusti kommer man att bjuda in festivalbesökare att njuta av film under bar himmel vid vattnet bredvid Djurgårdsbron.

Som en förfest till Sommarbion i Rålis, som pågår mellan den 16–20 augusti, kommer Stockholms filmfestival i år att lansera en ny sommarbio som tar plats på Strandhäxan mellan den 11–13 augusti. Dörrarna öppnar med fri entré från klockan 15 och sedan börjar filmen ca klockan 21. Det är först till kvarn som gäller, då antalet platser är begränsade.

I trädgården kommer besökarna att kunna äta Strandhäxans omtalade mackor och dricka dryck från olika samarbetspartners, som kommer att ha pop-up barer.

– Redan förra sommaren när vi spånade och drömde om vad vi skulle göra med alla sommarkvällar på Djurgårdsbron dök utebio upp som en tanke, tänk att sitta i den ljumma kvällsbrisen under trädkronorna, äta gott, dricka gott med goda vänner samtidigt som Diner-scenen i HEAT rullar på stor duk! DRÖM!, säger Jerka Johansson på Sandhäxan i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta