Stockholm SreetStar för åttonde året i rad

För åttonde året i rad arrangeras den stora dansfestivalen Stockholm StreetStar. Festivalen räknas som en av årets höjdpunkter inom danssfären. Årets program kör igång den 26 februari och avslutas den 3 mars och presenterar alltifrån workshops och internationella montrar till dj-tävlingar och fester runt hela stan.


StreetStar är en modern och nytänkande organisation med uppgift att skapa och producera såväl underground-kommunikation som kulturfrämjande. StreetStar anordnar alltifrån street dance-festivaler och moderna event till experimentella filmer, modevisningar och tävlingar.


- Vi vill inspirera en ny publik att upptäcka en levande och positiv ungdomskultur och visa på bredden och dynamiken i street dansen, säger Joachim Hövel från StreetStar stolt.

I år presenteras de olika danseventen på några av stans mest betydande mötesplatser. Bland annat kommer man att kunna uppleva häftiga shower på Danscenter, Fryshuset och Clarion Hotel Stockholm.


I samband med tävlingarna kommer även utställningen "Original Soul" visas där Fabian Björnstjerna porträtterat streetdansare ifrån Hip hop-kulturen.

- Konst och musik i alla dess former har alltid varit en stor del av Clarion Hotel Stockholm, därför är det extra roligt att få kombinera dessa i och med StreetStar säger, Susanna Ståhl - VD på Clarion Hotel Stockholm.

Stockholm StreetStar | 26 feb - 3 mars | streetstar.se