Stockholms kulturfestival & We are Stockholm 14-18 augusti

Onsdagen den 14 augusti drar 2018 års upplaga av Stockholms kulturfestival och We Are Sthlm igång. Festivalerna pågår mellan den 14–18 augusti med ett fullspäckat program där man som åskådare kan delta i över 600 programpunkter. Kulturfestivalerna äger rum mitt i centrala Stockholm och är helt gratis.

Temat för årets upplaga av Stockholms kulturfest är Kanada, vilken går som en röd tråd under de fyra dagarna. Detta märks på många av programpunkterna. Bland annat kan du under tisdagen se den kanadensiska filmen ”Birth of a Family” och du kommer bland annat kunna se Barokksolistene, The Jerry Cans och Green Line Travelers uppträda.

Programmet innehåller även många återkommande föreställningar och upplevelser som går att ta del av varje dag. En av de mest spektakulära föreställningarna utspelar sig mitt i Strömmen mellan Stockholms slott och Kungliga Operan varje kväll klockan 21.45-22.15. Det är Aquanauts med Cirkus Cirkör, en oförglömlig show om kärlek där man som publik får skåda en unik kombination av konstsim, flammande nycirkus, storslagen musik, ljusshower och och akrobatik, något man inte vill missa!

Kulturfestivalens ambition är att tillfredsställa alla som suktar efter euforiska konsertupplevelser, släcka kunskapstörst hos de vetgiriga och fylla kroppar med dans hos de som aldrig vill stå still.

Stockholms kulturfestival

Var: Stockholm city; Norrbro, Skeppsbron, Gustav Adolfs torg, Karl XII:s torg (Dansbanan), Jacobs kyrka
När: 14–18 augusti
Pris: Fri entré

Mer information och program: www.kulturfestivalen.stockholm.se/skf