Erik ”Jerka” Johansson med kompanjonen Mattias Svensson, tillsammans med Anna Dahl Tillander på Burgsvik group.
Foto: Pressbild Erik ”Jerka” Johansson med kompanjonen Mattias Svensson, tillsammans med Anna Dahl Tillander på Burgsvik group. Foto: Pressbild

Strandhäxan öppnar i Visby

I juni öppnar Strandhäxan i Visby. Erik ”Jerka” Johansson, känd från tv-serien Bonusfamiljen, är en av delägarna. Systerkrogen på Gotland öppnar på Donners Plats i samarbete med Burgsvik Group och Wisby Hotel Group.

Nyheten avslöjade Strandhäxan på sin Instagram, där de skriver såhär:

”Det var inte tanken att det skulle bli såhär. Men när vi såg platsen, kände Visbys magi och träffade Eric och @linneastuxberg var det kört. Vi föll pladask, för allt, sa ja till allt, sa ja till chansen, ja till det sk livet. Där o då kändes det helt rätt, nu känns det också avgrundsdjupt oroväckande och prestationsångetdundrande MEN vi skall ge det ALLT. Vi skall gå in med hela det hjärta och den långsiktighet som platsen förtjänar. Vi ska klara dethär! 😭 Vi öppnar i juni och på @strandhaxan kommer du kunna följa alla initiativ och misslyckanden och alla glädjetårar. HERREGUD! Kallsvettas. Ni är allt! Följ med!”

De kommer även att öppna en temabar i lokalens källare, och man öppnar också för att det kan bli en nattklubb i Ivys gamla lokaler, skriver Gotland Just nu.

Nyheten om att Strandhäxan kommer till Visby togs emot med glädje av följarna. Nu söker man efter serverings-, köks- och barpersonal. 

Information
Visa på karta