The Formation World Tour kommer till Stockholm

Efter Super Bowl 50-framträdandet meddelade Beyoncé att hon åker ut på ”The Formation World Tour”. Den efterlängtade turnén startar i Nordamerika och Miami den 27 april och fortsätter med ytterligare 21 stadionkonserter på andra sidan Atlanten innan den når Europa i slutet av juni.

Den 26 juli intar Queen Bey Friends Arena i Stockholm. Biljetter släpps måndagen den 15 februari kl 9:00.

Beyhive-medlemmar har möjlighet att förköpa biljetter med start tisdagen den 9 februari kl 10:00 till och med onsdagen den 10 februari kl 17:00.

I Sverige har American Express Kortmedlemmar tillgång till förköpsbijetter före det ordinarie biljettsläppet med start tisdag den 9 februari kl 12:00 till och med lördag 13 februari kl 17:00. Biljetterna bokas via www.americanexpresstickets.se.

”The Formation World Tour” är Beyoncés första soloturné sedan hennes ambitiösa ”Mrs. Carter Show” från 2013. Den slutsålda turnén sträckte sig över två år och fem kontinenter, den hyllades av kritiker över hela världen och upplevdes av nästan två miljoner fans. Under sommaren 2014 lanserade Beyoncé och Jay Z den sex veckor långa ”On The Run Tour” som besökt stora arenor i USA. De avslutade turnén i Paris i september 2014 med två konserter som filmades för en HBO Special som nominerades till en Emmy Award.

Mer information: Beyoncé The Formation Tour eller www.beyonce.com