Titiyo bjuder på en intim spelning på Galejan, Skansen

Titiyo bjuder på en intim spelning på Galejan, Skansen

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

​Titiyo på Folkparksscenen Galejan, Skansen 22 augusti 2019

Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det snart 30 år sedan Titiyo solodebuterade. Hennes fösta svenskspråkiga album ”13 Gården” släpptes 2016 och både plattan och turnén rosades av så väl recensenter som publik. Nu är det dags igen! Den 22 augusti tar hon över Galejan på Skansen för en exklusiv och intim spelning.

Biljettpriser: 310 kronor, exklusive serviceavgift.
Försäljningsställen: ticketmaster.se
Åldersgräns: 13+

Schema:
17:30 Grindarna öppnar för de som vill äta eller ta ett glas innan showen. Restaurang Koloni kommer att ha öppet hela kvällen
19:00 - 19:30 Förband - Arvid Nero
20:00 - 21:30 Titiyo
21:30 - 23:59 DJ Challe Elliot

Galejan:
Området Galejan har tillhört Skansen sedan 1901. Dansbanan, som var det senaste inom dåtidens folkparksarkitektur, uppfördes 1937 av arkitekt Ville Tommos. Nu rustar vi upp och ger Galejan nytt liv som Skansens klubbscen med folkparkskänsla, mitt i centrala Stockholm!

Förband:
Arvid Nero
Musikaliskt rör sig Arvid Nero i ett sammelsurium av olika genrer med låtar som rör sig mellan country och soul. Han har tidigare spelat på festivaler som Peace & Love, Irisfestivalen, Festival del Mar samt varit supporting act åt Sarah Klang och Albin Lee Meldau. Arvid Nero släppte sin debutskiva "Mother Earth" och fick fina recensioner i både DN, Göteborgs Posten och Gaffa.

Information
Visa på karta
  • Datum
    22 aug. 2019
Hemsida
Biljetter
Pris
310 kr + avgift
Facebook-event
Plats
Skansen