Tomas Ledin ger sig ut på vägarna igen 2024. Foto: Pressbild Tomas Ledin ger sig ut på vägarna igen 2024. Foto: Pressbild

Tomas Ledin på sommarturné 2024 – besöker Stockholm

Ingen sommar utan Tomas Ledin på vägarna. Efter att ha turnerat med symfoniorkestrar i både Sverige och Finland under andra halvan av 2023 laddar han nu om inför sommaren 2024, då han plockar ner rockgitarren igen. Den 7 augusti besöker han Stockholm och Skansen.

Sommaren är kort, i alla fall om man får tro Tomas Ledin. Kanske är det därför han passar på att åka ut på turné så gott som varje sommar, till sin publiks stora glädje. 2024 är det dags igen, då han tar med sina medmusiker Vapendragarna på en sommarturné som börjar den 16 juni i norska Langesund och fortsätter genom Sverige för att landa en månad senare i Finland och Jakobstad.

– Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen fram emot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken. Det ska bli något speciellt med en hel månads lovsång till det goda i våra liv. Alla hits är med. Dessutom kan jag lova ett och annat nyskrivet från vårt kommande album, säger Tomas Ledin i ett pressmeddelande.

 Biljettsläpp sker den 4 december klockan 10.

Information
Visa på karta
  • Datum
    7 aug.