Vassa Eggen firar Mardi Gras – med alligator på menyn

Under sportlovet blir det festivalstämning när Vassa Eggen firar Mardi Gras för fjärde gången och bjuder in till mat, dryck och festligheter i dagarna fem.

Mellan den 26 februari och 2 mars serveras Southern comfort food med klassiker som grodlår, baby back ribs och alligatorkorv på menyn, men också nyheter som crab cake och Bourbon Pecan Pie. Som vanligt utlovas slushmaskin, liveband, festivalmasker och pärlhalsband.

– Mardi Gras har nu blivit en tradition, det är en av våra populäraste temaveckor både för oss och för våra gäster. Det är något som livar upp sportlovsveckan i Stockholm. Hos oss får du en autentisk upplevelse med känslan av att du är i New Orleans själv. Är man ute efter bra fest är det också hos oss ni hittar den riktiga festivalkänslan, säger Niklas Odin, delägare på Vassa Eggen.

Nytt för i år är att maten även serveras i matsalen. I baren kan man testa New Orleans-cocktails i form av milkshake, klassiska drinkar och nyheter. Kvällarna kommer även att ägnas åt dj:s och AW-häng, men en lite extra festlig lördagskväll.