Vassa Eggen Steakhouse

Nu har det hunnit gå ett tag sedan Vassa Eggen Steakhouse öppnade sitt nya koncept och visst är det lyckat! Vassa Eggen är åtminstone i mina ögon förknippat med lyx och kvalitet, kanske också förknippat med en ganska ”stel” känsla av lyx.

Det som skett nu är att Vassa Eggen tagit det ganska oväntade steget att öppna som ett steakhouse. Verkligen inte det första vi hade gissat men ändringen är järv och ruskigt lyckad. I en tid av finanskris kan du nu äta rejält med kött av absoluta toppklass.

Kvalitetskänslan är fortfarande kvar, servicen på topp och lokalen har fått en skön karaktär. Och visst är känslan av lyx kvar, utan att vara ett dugg tråkigt. Tvärtom!

Prismässigt ligger Vassa Eggen kvar som tidigare, något lägre, men skillnaden är att du får mycket mat, en varmrätt räcker för mätta även den hungrige. Ärligt talat skulle vi nog föreslå varmrätt och eventuellt en efterrätt, 3-rätters blir ganska mycket. Spar då hellre plats för en drink efter maten.

En stor del av lokalen består av loungeplatser och vi rekommenderar varmt ett besök enbart för att dricka. Glöm tanken om ”sval” lyx, här trivs alla oavsett om du är ute efter en rejäl biff eller enbart en strålande drink.

Klicka på namnet i texten eller denna länk för att se våra bilder och mer information om nya Vassa Eggen Steakhouse.