Vårkänslor på Odengatan

Det märks att sommaren är på ingång när innefolket och kostymnissarna åter igen samlas på två av Odengatans skönaste uteserveringar.

Storstad med sina rymliga fotöljer bjuder in till after work och den lilla, intima bakfickan Olssons Skor låter festen fortsätta in på småtimmarna i en atmosfär präglat av mystik och en känsla av tivoli. Nytt för i år är att Olssons Video gått tillbaka till klassikern Olssons Skor i ny regi av Tuulikki från Storstad, Per "Kluten" Lindén från barerna på F12 och Karin Skagerberg från Sjögräs rombar. Vår bild tog vi innan de bytte namn dock.

Den populära coctailbaren genomgår under våren ett ansiktslyft men beständigt är den grymma musiken och de alltid så goda drinkarna. Olssons har en säkrad plats i vimlet, och är som de själva säger "- Stockholms personligaste nattklubb."

Mitt förslag är att ni börjar kvällen i eftermiddagssolen med Storstads meny i handen och en kall öl på ingång för att sedan förflytta er till grannen för att med fördel avnjuta en "Cluuten", eller två och dansa natten lång mittibland vänner på Olssons Skor.