We Are Sthlm är tillbaka i Kungsträdgården

Det blir mängder av kreativa aktiviteter och kända artister när ungdomsfestivalen We Are Sthlm intar Kungsträdgården den 12-16 augusti. Festivalen inleds med en femtimmarskonsert där Sveriges hela hiphop-elit står på scen.

Musik, danstävlingar och DIY-aktiviteter är bara några av programpunkterna under Europas största ungdomsfestival, We Are Sthlm, som går av stapeln i Kungsan sista veckan på sommarlovet. Det blir ett brett utbud med allt från sportaktiviteter till filmvisningar och workshops. Under festivalen kan ungdomar bland annat gå på konserter, fördjupa sig i världen runt K-pop och testa olika design- och hantverkstekniker. Målgruppen är unga mellan 13 och 19 år, och inträdet är helt fritt.

We Are Sthlm invigs på tisdagen med hiphop-projektet Nästa Nivå, ett projekt som verkar för att lyfta fram unga talanger. Under kvällen intas stora scenen av artister som Timbuktu & Chords, Syster Sol & Zany Lou med hela Femtastic, Stress och Adam Tensta. Förra året lockade den fem timmar långa konserten över 20 000 besökare till Kungsträdgården.

Datum: 12-16 augusti

Plats: Kungsträdgården

Inträde: Gratis

Läs mer om festivalen här