Workshop med yoga-guru på Elements Spa

Södermalms stora hälsocenter Elements Spa är en fridfull oas mitt i stan, öppen för vem som helst som söker avkoppling och tillflykt i vardagen. Och i september gästas den moderna spa-institutionen av den världskända yoga-gurun Eddie Stern.

Från den 3 till 7 september kan Elements Spa stolt presentera en helgjuten workshop med den omtalade Ashtanga yoga-experten Eddie Stern. Under 1991-2009 utbildade han sig inom Ashtanga i Indien. Idag är han ledare och grundare av New Yorks Broome Street Ganesha tempel. Och nu kommer han äntligen till Sverige för att dela med sig av sina kunskaper. Under hans workshop på Elements Spa kommer han att föreläsa om yogans olika meningar och betydleser, och hur du kan använda yoga till vardags. Föreläsningarna följs av meditationsövningar och mässa.


Elements Spa

Du som känner att fem dagar av yoga, insikt och avslappning låter som en perfekt avslutning på sommarsemestern kan boka en plats till en fullständig workshop (2 650 kr). Och den som hellre tittar in på meditation och föreläsning någon av dagarna, kan boka en drop-in-biljett (300 kr).

Information

Läs mer om: Elements Spa (på Clarion Hotel Stockholm)

Datum: 3-7 sep

Pris: 2 650 kr (fullständig workshop 5 dagar) / 300 kr (drop-in)

Anmälan: till Jackie Kleefield på [email protected] / 0760477271