Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jupiter Norrlandsgatan

5,0 • 2 recensioner
Jupiter Norrlandsgatan

När Stockholms välklädda killar söker inspiration under ett och samma tak, är Jupiter ett självklart stopp på shoppingturen. Modebutiken som introducerade svenska män till kontinentens stilmedvetna värld är idag en minikedja på tre butiker. Fortfarande idag står man för stil och klass som har varit ledorden ända sedan starten i början av 90-talet.

Det var redan 1991 som Olle Dahlström gjorde verklighet av idén att öppna en modern herrekipering med klassiska förtecken. Sturegallerian var 90-talets starkast lysande stjärna av innerstadsgalleriorna och succén var snabbt ett faktum för Juptier. Modemedvetna män flockades tidigt hit för att få ta del av den senaste Tiger-kollektionen eller de nya Filippa K-byxorna. Såg man en välklädd man på stan tycktes han ofta bära butikens ikoniska shoppingpåse om lördagseftermiddagarna.

Medan high end blev mainstream, provade Jupiter ett namnbyte till Solo, allt för att i slutändan gå tillbaka till rötterna. Detta kortlivade äktenskap under nytt namn kunde inte dölja butikens starka identitet som tycktes sitta i väggarna. Kunderna förblir lika trogna, och efter över 20 år kan Jupiter räkna sig till en sann klassiker bland Stockholms herrekiperingar. Dagens utbud genomsyras bland annat av starka varumärken som Oscar Jacobson, L.B.M 1911, LAB, Mauro Grifoni och Buttero.

Hemsidan erbjuder en bloggliknande introduktion till Jupiters stilmedvetna värld. Här kan du både läsa på om butiken, deras varumärken och medarbetarna. Bege dig sedan till någon utan kedjans tre butiker för en sann lektion i klass och stil för dagens modemedvetna man.

Jupiters butiker: Hornsgatan, Norrlandsgatan, Sturegallerian

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Jupiter är enligt mig Stockholms bästa herrbutik. Sortimentet är en perfekt blandning mellan kostymer och dressat casual. Den välklädde mannen hittar egentligen allting som behövs till garderoben på Jupiter, ända ned på accessoarnivå som handskar,... Visa hela »

Malin S.

Jupiter är grym multibrandbutik för herrar, vilket det finns få av i Stockholm.

Utbudet är en blandning av business och den vardagliga moderna mannen . Det finns alltid mycket snyggt och man kommer aldrig därifrån tomhänt.

Jag som flickvä... Visa hela »