Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Chicken Bar

3,0 • 2 recensioner
Chicken Bar

På Chicken Bar ska det vara enkelt att slinka in för att äta bra mat till både middag och lunch. I centrum står rotisserigrillad kyckling från svenska gårdar, serverad tillsammans med hälsosamma tillbehör. Här möts du även av en bar med mängder av hantverksöl och unika vinsorter.

Glöm den djupfriterade snabbmatsvarianten av kyckling. Chicken Bar, som ligger på Kungsholmen, slår ett slag för nyttig och näringsrik mat och restaurangen jobbar även med hållbarhet. Här serveras marinerad, kolgrillad kyckling från det egna rotisseriet kombinerat med valfria tillbehör. Tanken är att gästerna ska kunna sätta ihop sin egen måltid utifrån kyckling, sallad och tillbehör såsom grillad majs, raw slaw och ”rotstrips”. Eller vad sägs om en komplett chicken burger med pommes? Det går även att hämta med sallad, grillad kyckling, smoothies och andra take away-alternativ.

Miljön går i rustik stil med enkla trästolar och träbord, och de vita emaljskålarna som maten serveras i går i samma linje. Här äter man både lunch och middag, men den avskalade lokalen har även gott om plats för barhäng. Ett stort utbud av craft beer och ovanliga viner från världens alla hörn erbjuds, liksom klassiska cocktails med en twist. Kombinera med en chicken dinner för en helkväll.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Testade Chicken Bar idag. Trevligt ställe, trevlig personal och god mat, utan att utmärka sig. Allra främst rekommenderar jag Chicken Bar pga priserna, och ölen så klart (ca 80 sorter). Vill man ha något mer wow ska man nog i första hand ha testat Lokal Izakaya e... Visa hela »

Fredric E.

Stort öl utbud och prisvärd mat.