Texten har översatts automatiskt.
Visa original »
Jag brukade njuta av det gamla Shibumi på Kungstensgatan, så jag blev nyfiken på att prova denna nya utgåva. Sedan blev jag orolig baserat på några blandade recensioner. Jag blev positivt överraskad. Jag önskar att jag kunde ge stället 4,5 stjärnor, eftersom både servicen och maten var utsökt. Vi beställde många rätter att dela och blev inte besvikna av någon. Varje portion var något nytt och spännande. Inte mycket gemensamt med det gamla Shibumi, men gott. Kanske en aning mindre raffinerat. Vissa rätter var lite små (tofu var är du?) men andra var bra portioner, helt delbara. Efterrätterna lät inte tilltalande, men återigen blev vi positivt överraskade. Så varför inte 5 stjärnor? Jag tycker att atmosfären fortfarande kan förbättras lite. I de andra recensionerna hörde jag att det var verkligen högljutt. Det var definitivt inte fallet när vi var där (en torsdag kväll); det var lite musik men vi kunde höra varandra väl. Tvärtom kändes det lite tomt och lite stökigt. Toaletten hade ölfat i sig och vi satt bredvid något som liknar ett glasväggat vinkällare men som också används som förråd. Jag blev också irriterad över bristen på servetter. Jag förstår ambitionen att skapa en "äkthet" isakaya-känsla. Men till detta pris tycker jag att jag har rätt att få en ordentlig tygservett. Också, en liten detalj, men de hade ingen riktig kolsyrat vatten. Endast "Vichy" som är ganska salt. Vad är fel med vanligt (gratis!) bubbelvatten? Så sammanfattningsvis: bra mat, fantastisk service. 4 stjärnor välförtjänt. Om jag får en ordentlig servett, lite trevligt vanligt kolsyrat vatten och atmosfären förbättras lite, så blir det en 5. Jag kommer tillbaka för att kolla snart.
Jag brukade njuta av det gamla Shibumi på Kungstensgatan, så jag blev nyfiken på att prova denna nya utgåva. Sedan blev jag orolig baserat på några blandade recensioner. Jag blev positivt överraskad. Jag önskar att jag kunde ge stället 4,5 stjä...
Visa hela »