Ny favorit. När atmosfären och lokalen har vunnit dig över innan du ens provat maten. Fantastisk ambient, som att vara i Chicago på 20-talet. Högt i tak, pampigt, fullsatt och härlig sorl. Mycket vacker matsal, dov belysning och semi-romantiskt Super service. God mat. Parmesanrulle som det gröps ur och serveras innan maten, då ingår även bröd. Deras råbiff är supergod. Prisvänligt och prisvärt. Underbar härlig, trevlig och välkomnande plats som har saknats i Stockholm. Lávventura ger helhetskänslan, alla sinnen stimulerade på bästa möjliga sätt. En lämnar stället med känslan att vilja komma tillbaka så fort som möjligt. Vilket har visat sig vara komplicerat pga att det är omöjligt att få bord
Ny favorit. När atmosfären och lokalen har vunnit dig över innan du ens provat maten. Fantastisk ambient, som att vara i Chicago på 20-talet. Högt i tak, pampigt, fullsatt och härlig sorl. Mycket vacker matsal, dov belysning och semi-romantiskt Super service.
Vilken härlig miljö! Snyggt och inbjudande. Här vill man gärna hänga en kväll, från bar till middag. Maten måste jag dock säga var inte ****, här finns det förbättringar att göra. Det var gott men inte mer än så. Jag tog till huvudrätt den kända tryffelpastan, den var överkokt och kladdig. Förrätterna bl a carpaccion och mozzarellan var utsökta. Dock var servicen super trevlig och uppmärksam.
Vilken härlig miljö! Snyggt och inbjudande. Här vill man gärna hänga en kväll, från bar till middag. Maten måste jag dock säga var inte ****, här finns det förbättringar att göra. Det var gott men inte mer än så. Jag tog t...
Känner mig helt vilsen när det kommer till det här stället. Hade hört så otroligt gott om det, alla jag vet gått hit har verkligen höjt det till skyarna och sagt att det är det bästa som öppnat i Stockholm på hur länge som helst. Jag var så otroligt peppad på att gå hit, längtade verkligen! Och så hade jobbet en dag bokat bord här och jag åkte dit med kollegorna.
Konstigt nog ramlade jag inte av stolen. Jag vet inte varför det inte kändes så fantastiskt som alla andra berättat om. Var det för att vi var där mitt i veckan? För att det var en fix meny? För att jag hade för höga förväntningar? Jag vet verkligen inte. Men det blev inte alls fem stjärnor för min del.
Lokalen är ju fantastiskt! Jättemysigt, högt i takt, mörkt, murrigt och det känns som om man kastas tillbaka i tiden. Vi gick sitta i de halvrunda soffarna, vilket hade varit jättemysigt om vi inte varit så många, men nu blev gänget uppdelat i två olika soffor, som inte kunde ha kontakt med varandra, så det blev lite snopet, och ett mycket märkligt val från personalens sida när det inte alls var fullt och vi kunde se att det fanns bättre alternativ för oss.
Vidare till mat och dryck! Förrätt var chark och parmesan. Parmesanen är gigantisk och ligger på stora vagnar som de kör runt i rummet och servitören gröper ut ost och lägger upp på bordet. Den var supergod, och det var fantastiskt trevligt! Om det inte var för att det var total osynk mellan charkleveransen och parmesanleveransen och på grund av extrem hunger kring bordet så var det ena slut när det andra kom. Dessutom var det väldigt snålt upplagt, så vi fick be om mer - vilket iofs inte var några problem. Vinerna var jag inte superimponerade av. Tyckte rödvinet var lite tunt och alldeles för lättdrucket för att passa till mat. Det valet gjordes ju av personalen och var inget jag kunde påverka. Huvudrätten tog jag ett vegetariskt alternativ med abugine. Det var totalt smaklöst. Smakade absolut ingenting och det måste ha varit helt osaltat. Är väldigt besviken på det faktiskt, och övriga vid bordet verkade inte heller speciellt imponerade med varken fisken eller köttet. Efterrätten var en citronsorbet som var gudomlig! Perfekt efter en måltid med mycket fett. Svalkande, len, ljuvlig!
Att stället ändå får en fyra är för att jag ändå känner att det finns stor potential och att jag måste ta mig tillbaka inom en snar framtid. Hoppas på att jag denna kväll bara hade en rackarns otur med allt!
Känner mig helt vilsen när det kommer till det här stället. Hade hört så otroligt gott om det, alla jag vet gått hit har verkligen höjt det till skyarna och sagt att det är det bästa som öppnat i Stockholm på hur länge som hels...
Igår checkade vi av L'Avventura vid Odenplan. Jag har länge velat gå dit och haft nog för höga förväntningar. Det kan vara svårt att få bord men vi hade tur och kunde få bord samma vecka. Jag testade risottobollar, tryffelpasta och pannacotta. Risottobollar med svamp och tryffel var riktigt god. Själva huvudrätt var jag inte så impad av, tryffelpasta vad god men pastan var inte riktigt al dente. Efterrätten körde vi på en apelsinpannacotta med karamellen. Vi tyckte att karamellen smakade lite bränt och förstörde resten av smakerna. Det som är helt magiskt med restaurangen är lokalen och atmosfären, högt i tak och mysigt inrett. Servicen är väldigt bra och du får en bra upplevelse, känns som du är i Italien i vissa stunder😊. Jag vet inte om det var mina höga förväntningar som ställde till allt men jag gillar atmosfären och upplevelsen men ingen wow-känsla med maten.
Igår checkade vi av L'Avventura vid Odenplan. Jag har länge velat gå dit och haft nog för höga förväntningar. Det kan vara svårt att få bord men vi hade tur och kunde få bord samma vecka. Jag testade risottobollar, tryffelpasta och pannacot...
Hit går du främst för lokalen, stämningen och den goda servicen! Maten är god, men inte fantastisk. Risotton med skaldjur väldigt bra, men tryffelpastan var 3/5.