Eftersom vi precis har börjat blogga här på whatsupsthlm så tänkte jag att det kanske skulle passa sig med en liten presentation av mig själv i form av lite outfitbilder från året som har gått!

 

Jag och Sofia startade vår blogg i september förra året så det är säkert mycket ni läsare inte vet om oss. Sofia får köra en egen presentation men jag tänkte jag skulle berätta kort om mig själv. Jag heter alltså Columbine Smille, är 22 år gammal och jobbar som produktspecialist på Topshops skoavdelning. Det behövs ju knappast nämnas att skointresset är lite för stort för mitt eget bästa (så även för Sofia) och där av namnet 4inches (klackhöjd, för den som inte hängde med). Utöver mitt jobb som ansvarig och produkt specialist på Topshop skor har jag även gjort lite stylistassistent-jobb.

 

Så, det var lite kort om mig. Nu- till er: Vad vill ni att vi ska skriva om? Vi är båda otroligt nyfikna på er läsare och era önskemål så kommentera gärna så blir er önskan vår lag.

Skriv en kommentar

Fortsätt med era outfits inlägg, de är inspirerande!

Kanske ett inlägg om hur ni sminkar er, ni har alltid så fint sotade ögon!

Håller med. Det kan kännas klyschigt med "dagens outfit" men när det gäller er så ger det verkligen någonting.

Skor, skor, skor! :)

Du har grymt snygg stil, mer bilder på dina kläder & skor.

passepartout.webblogg.se/

outfits!

Jag har älskat er blogg sen första dagen jag läste den och det var därför jag ville göra en intervju med dig Columbine för Fashionway. Jag har fastnat för bloggen precis så som den är, men det jag skulle vilja ha lite mer av är outfits och önskeoutfits. Båda ni klär er helt underbart!!

emmmis.blogg.se

Outfits, vad ni shoppar och vad ni önskade att ni hade råd att shoppa!

Kläder (outfits) och SKOR, det är det som gäller för mig :)

myshoebox.se

Jeg vil veldig gjerne se outfits av deg Columbine, for din stil er virkelig fierce :) og kanskje noe make-up innlegg.

thestyleofc.blogspot.com

Här har du en accessoar av deg, Christina: sveningssonslunsar.se/BILDER/deg.JPG

Jag vill ha "dagen"! Älskar er stil!

Älskar när du lägger upp outfits och fynd! Din stil är döläcker!

· Svar till Rebecka

Tack så mycket!/ Columbine

columbine you're so beautiful ,i'm gonna write in french right now, here we go..... tu devrais faire du mannequinat ou être présentatrice télé pour que le monde entier ait l'occasion de te voir plus souvent. je viens juste de découvrir votre blog et je suis déjà acrro .

bisou

· Svar till patricia

Thank you so much! Hope you'll keep reading our blog and thanks again for the nice compliment!!

Grattis till ditt nya jobb! Snygga byxor på bild 12 där det snöar. Vart kommer de ifrån?

snyggt!!!!
var kommer alla kläder ifran


1.

saniaclaus - 25 sep -09 23:36

helt klart bild nummer 7 (bustierliknande toppen!!!!) och sen kjolen på bild nummer 12! : ) de två tillsammans skulle vara galet..frågan är bara; när och var kommer man kunna se den förstnämnda? Blir superglad för svar!! kramar,
saniaclaus www.saniaclaus.se (minns när columbine fanns på topshop i souk och hjälpte mig med att fixa de grå ankle bootsen då de från... Visa hela »

Kommentera