Om ni är i Barcelona- missa inte H&M-butiken vid katedralen. Varför ser inte våra H&M-butiker ut så här?

Skriv en kommentar

Rekommenderar ni Barcelona? Jag & min pojkvän ska resa tillsammans för första gången i slutet av augusti och vi har lite svårt att bestämma oss för vart det ska bära av. Det enda någorlunda gemensamma beslutet vi har kunnat nå är Barcelona men jag har ingen aning om hur det är där?

· Svar till Rebecca http://fallaway.blogg.se

Absolut! Det är en ganska stor stad som har strand. Mycket shopping, uteliv och marknader. Det är inte så lugnt under augusti, då det är högsäsong, så är ni ute efter något lugnare skulle jag inte rekommendera det då det rör sig mycket turister i stan under juli-augusti. Där emot finns det ett otroligt stort utbud av mysiga resauranger och barer om man rör sig utanför turistområdena. Lycka till!

oj herregud va ambitiöst det såg ut!

Den där sista klänningen är den i sammet?Vet du om den finns här i sverige?

· Svar till Maria

Ja, den är i sammet och finns i butik i Sverige. /Columbine

åh jag vill med till barcelona, där finn både sol värme bad OCH shopping, bästa kombinationen! Men vart ska man åka om man ska bo nära den här h&m butiken till exempel ;) ?

· Svar till Trashnroll.blogg.se

Då ska du bo i närheten av catedral de barcelona (inte sagrada familia). Det är en underbar stad så jag tycker verkligen att du ska åka dit! /Columbine

Kommentera