Idag fyller min lilla älskling år! Finaste finaste Columbine. Får se om hon hinner med att ses på en fika i eftermiddag i hennes späckade schema.

 

23 blir hon, om det var någon som undrade :)

Skriv en kommentar

Grattis till Columbine på 23 års dagen då! ^^,

Grattis till henne :D

Grattis till Columbine!

velvetdress.blogg.se

Grattis och gud så snygga ni är på bilden!

www.emmismode.blogg.se

På bilden längst upp i bloggen, den med massa skor, vart kommer de ifrån som är andra från höger? De svart/silvriga som sitter på! :) Skulle bli jätteglad om någon ville svara.

Bra vecka för Columbine :D

ååå jag gillar din blogg :D

Grattis C!

Grattis :) och vad passande med nytt jobb :)

Tack för alla gratulationer!
J: Skorna som är svarta med nitar kommer från Zara och köptes någon gång i mars i år.

GRATTIS ÄLSKLING!!!

grattis grattis

HEJ! :) verkligen en supersnygg blus/skjorta som tjejen till höger har på bilden. var är den köpt? :) tacksam för svar!!

· Svar till gabriella

Gabriella: Det är Columbine som haffat den där fina blusen på Zara. Tror inte den finns längre men däremot många liknande. Lycka till i ditt letande!

grattis på dig! både när det gäller nya jobbet och din födelsedag! hoppas du får en bra dag! kram!

idaliimakkonen.blogg.se/

Grattis Columbine! Tror faktiskt att du vet vem jag är.. Eller jag gick också på Adolffredrik antar att du är 87 eller 86a så antingen en eller två klasser över mig, sen gick du väl på kungsholmen om jag inte har helt fel? Och där lär du haft min pappa som lärare.. Sen har jag sett dig på stan nån gång och när du jobbade på topshop och sen dyker du upp plötsligt i elin klings blogg :)
Har allti... Visa hela »

Hej Lisa! Jomen visst är jag 86a och gick på både Adolf Fredrik och Kungsholmen. Vem är din pappa? Vilken FIN komplimang! Tack så hemskt mycket.

Jättefin klänning! Vart kommer den ifrån?

du är jätte söt! =) hoppas du får en skön fredags kväll

rainbowdays.blogg.se

Amazing write-up! This could aid plenty of people find out more about this particular issue. Are you keen to integrate video clips coupled with these? It would absolutely help out. Your conclusion was spot on and thanks to you; I probably won’t have to describe everything to my pals. I can simply direct them here!

Kommentera