Klanen är redo.

 

Så här, mina vänner, ser studion ut nu!

 

Idolerna innan deras rätta kläder har kommit på.

 

En tjuvtitt på ett par skor som kommer vara med.

 

Emma i ett superfint halsband från Urban outfitters (om jag inte minns helt fel..)

 

Och var var då min leopardmönstrade fuskpäls och skorna i modellen Agatha (som kommer från Topshop, förra året)? Hm..i Kling-klanen matchas det hejvilt, haha!

 

Så här glada är vi!

 

Ännu en dag med Idol avklarad och det är hur kul som helst! Men hörrni, ni är så dåliga på att kommentera, jag vet att ni är rätt så många som läser så jag undrar; Vad vill ni veta och vad vill ni läsa om? Så att bloggen kan bli ännu bättre! Kommentera jättegärna.

 

Tjingeling!

Skriv en kommentar

Jag älskar att se dina kläder. Du är den enda modeloggerskan som inpirerar mig på riktigt. Din skönhet och stil är något utöver det vanliga. Så mer kläder och bilder på dig. Älskar din blogg.

Håller med Lo, du inspirerar verkligen med din stil så fortsätt med bilder på dig och dina outfits. Älskar även att läsa om dina dagar med "Kling-klanen" :)

Jag tyckeratt det skulle vara kul om du kunde "bredda" bloggen, alltså göra själva inläggsstället bredare så att du får plats med bredare bilder. Det är roligare när det är många stora bilder än många pyttesmå:)

precis ! fler outfits bilder

det skulle vara kul om du visade hur du sminkar dig till vardags! :)

Celina: Du kan ju klicka på bilderna så blir det stora och sen trycka på nästa för att bläddra?

mer dagens!!

Hej!
Jag undrar vart du köpt din skinnjacka och vilket märke det är? Den är superfin! Letar efter en skinnjacka men lyckas inte hitta den perfekta!

jag har frågat om din hårfärg tidigare, men inte sett du svarat....om vi kommenterar och frågar så är det mycket roligare om du svarar:) då blir det säkert också fler kommentarer! som sagt, är det din naturiga hårfärgt eller färgat? isf vilken färg!:) jag håller med de andra, din stil och dina kläder är så grymma! så mer outfits, bilder på dig, samt kanske tips på klåder du... Visa hela »

Jag älskar din stil! Dina kläder är ju helt underbara!

det halsbandet finns typ EXAKT likadant på gina tricot :o

tycker dt är bra som dt är nu, mycket fina, inspirerande bilder.
Men jag skulle vilja se dig le någon gång ^^ alltså med tänderna, haha.

det hade varit jättekul att få veta lite mer om dig och din eller er blogg (vet inte vem den andra tjejen är..)
Vem DU är, var du kommer från, arbetar med förutom idol osv.. yes you name it. tell us about you! :D
(hittade hit från Elins blogg så jag vet ingenting om dig.)

Håller med Celina! En bredare blogg, blir roligare att läsa då!!! :)

Jag skulle bara vilja läsa MER. Tycker uppdateringarna är lite sega och vill bara se mer av DIG! Älskar verklgien din stil och du bär upp oss brunetter med BRAVUR!
www.imtheoneyouown.blogspot.com

ÄLSKAR alla outfitbilder! =)

OUTFITS KLÄDER!!

Halsbandet kommer faktiskt från gina tricot, såg i alla fall ett likadant där här om dagen! Din blogg är bra som den är, mycket outfitbilder uppskattas!

Hittade ganska nyligen till din blogg, men den blev genast en favvo och nu är den ett självklart bokmärke i min dator!
Det jag vill läsa om är kläder, fashion, inspiration... Tja, allt som handlar om grejer man kan ha på kroppen. Du har ju sån grym stil så du måste ju ha massa saker att dela med dig av!
Tack för en bra blogg!
Tjingeling!

www.byebba.blogg.se

de ska bli kul att kolla in idol ikväll...men halsbandet är från gina tricot tror jag

halsbandet tror jag är från gina tricot

WOW! Nämnd i TV :D

Fler outfits!

Å TOVE TOVE TOVE! Fasen vad snygg hon var ikväll! Var kommer hennes byxdress ifrån?! Jag älskade den och bara måste ha den!

Känns sjukt att man missar hela den här idolhysterin som är nu hemma i sverige!! O snygga outfits dessutom för en gångs skull! Kramar från Los angeles

J: Jag tycker att jag har försökt att svara på alla frågor om mitt hår men jag svarar jättegärna igen såklart:). Jag har faktiskt aldrig färgat håret och jag är urusel på att ta hand om mitt hår!
Julia: Byxdressen är från Topshop!

Tack alla för bra feedback! Detta ska jag SJÄLVKLART ta åt mig utav. Tycker att det är härligt att ni kommenterar så jag vet att ni lever! Kr... Visa hela »

Jag tycker att det skulle vara kul om ni skrev lite om vad idolerna har på sig och vart det är ifrån! Som Camillas skinnbyxor och hennes överdel :D
Och Klings leopardjacka vill jag också veta vart den kommer ifrån :)

Älskar halsbandet!!

Du klär dig fantastiskt! Du förtjänar så mkt mer utrymme! Nästa Kling kanske? Men du måste skaffa dig en egen blogg med större bilder. Nuvarande bloggen är tyvärr lite rörig. Lycka till!

Kommentera