Tack för alla tips från er!

Igår när jag var på väg till jobbet gick jag förbi ett Nilson och då hittade jag dom här rackarna!

Perfekta höstskor! Klacken är 7,5 cm vilket är optimalt och sen gillar jag resåren på sidorna. Det här är sådana skor som bara blir snyggare med tiden, precis som Columbines skor från Don Donna. 1199:- gick dom loss på!

Skriv en kommentar

supersnygga ;)

Hej Sofia, supersnygga!

De kommer passa dig perfekt!
Kan du hjälpa mig att berätta hur de är i storleken, jag pendlar normalt mellan 39 och 40 (har alltid 40 i Zaras klackar dock, och 39 i Topshops klckar) och undrar vilken storlek jag ska beställa i dessa?

Tack snälla för hjälpen, jag bor utanför Stockholm och vill helst inte att det ska bli fel!

Kram,
Lina

· Svar till Lina

Lina: Jag köpte ett par 39or i mina. Dom är som Emma redan påpekat ganska stora i storleken men jag valde 39 ändå för att få plats med tjockare strumpor alternativt nån sula längre fram i höst. I topshopskor har jag alltid 39, annars pendlar jag mellan 38 och 39.
Det är himla svårt att ge storleksguidning när alla är så olika men jag tror du kan köpa ett par 39or och va rätt safe, 40 kan kanske bli fö... Visa hela »

Det var precis de som jag menade när jag tipsade om dem igår! köpte dem själv i lördags, har gått in dem de senaste dagarna och de är helt perfekta! Kul att du tyckte om dem :)
Kram Emma
P.S som tips till dig Lina, jag brukar ha stl 36-37 men i dessa fick jag definitivt ta 36, har t.o.m lagt in en sula för bättre passform. Skulle jag varit du skulle jag tagit stl mindre, alltså 39 D.S

Hej sofia...

As snyggt... Om du kommit in i malmö så slår jag nog till imon...

Har en annan fråga till dig. Jag är på jakt efter ett par skot. Kan inte komma på vad det är dom heter, nått på J iallafall... Det är som ett par ankelhöga rid-skor, eleganta o stil rena... Vet du vad jagmenar o vad som heter?

· Svar till Sam

Sam: Kan det vara ett par Jodhpurs du menar? De ser ut ungefär som dom här skorna men platta? Såna brukar man kunna hitta väldigt fina second hand eller i mer damskoaffärer. Själv rotar jag i mammas garderob!

Åhhhhhh Jodhpurs..... Exakt vad jag menade :) >Tusen tack för din hjälp....

Söta, klassiska.. men 13cm är väl optimalt till hösten/vintern?

ja visst är de underbara, jag har likadana. :)

Kommentera