Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Helt plötsligt var klockan efter två igår natt, tiden hade liksom bara runnit iväg när jag satt framför datorn och jobbade. Att då inse att väckarklockan kommer ringa två timmar senare för att åka iväg och jobba - då är man inte kaxig, haha! Ungefär 05.30 var jag och Magnus på plats på TV4 där han skulle sjunga och intervjuas tillsammans med Jessica Andersson, själv var jag med för att hjälpa till med hår och makeup och se till att kläder na satt där de skulle. Det belv ganska lång väntan efter lite teknikstrul så när soundcheck och rep var klart så var det bara dryga halvtimmen kvar till det att artister och musiker skulle vara i sändning med sin första låt. Snacka om att det gick med turbofart i logen!

En av låtarna "En stilla väntan" har Magnus skrivit, fick höra den för första gången i slutet av sommaren. Då var den bara en grov skiss som han sedan jobbat vidare med och förädlat till det ni kunde höra imorse, tycker den är fantastiskt bra och är sååå stolt! Och redan topp tre på iTunes dessutom! Kanske hamnar den hela vägen upp i toppen? Även om du använder Spotify så köp den på iTunes för nio kronor så kanske den blir just etta på försäljningslistan; där räknas ju tyvärr inte Spotifylyssningar in... Klicka här för att köpa "En stilla väntan" på iTunes!

Har fått lite mail och frågor om Magnus outfit idag, framförallt kavajen och skorna. Bägge är inköpta på Stilett Menswear i Göteborg, kavajen är av märket Odeur och kängorna är från The Last Conspiracy. De svarta Jeansen är ett par vanliga G-Star. I smyckesväg hade han ett silverarmband från By Mindoris och klockan en Svart UTC Extreme från Sjöö & Sandström.

Kram M

Idag har det regnat ända sedan jag vaknade och än så länge verkar regnet inte ha några som helst planer på att ge vika. Vet att många gillar hösten; jag är inte en av dem. Eller så kan jag inte riktigt säga heller - en fin höstdag kan verkligen vara fantastisk men just nu känns det som att hösten bara blåste förbi och nu är vi någonstans mittemellan höst och vinter. Ett ingenmansland på något vis. Knappt hann jag och Magnus plocka fram höstjackorna innan de blev för kalla! Det fick därför bli nya, lite tjockare varianter från Colmar istället. Jag valde en mullvadsfärgad midjekort med huva medan Magnus valde en lite längre modell i svart.

Bild från vår privata villa på The Naka på Phuket i våras - denna gång blir det dock en annan destination!

Samtidigt fick förra säsongens höst,- och vinterkängor från GANT komma in från sin sommarförvaring i förrådet. Avskyr verkligen att frysa och undrar ibland om jag inte är född i fel land, haha! Snart råder vi dock bot på kylen och åker på solsemester, längtar verkligen! Blir ett perfekt avbrott efter en lång intensiv sommar med flyttbestyr och ett mastigt turnerande för Magnus - när vi kommer hem igen är det ju dags för nästa turnésväng; julperioden, den mest intensiva av dem alla. Förhoppningsvis är både jag och Magnus ordentligt utvilade innan dess!

Kram M

Bor du i Stockholmstrakten och inte har planerna klara för helgen kan jag tipsa om Jofamas utförsäljning på Nacka Strandsmässan nu på fredag och lördag. Mängder av jackor för både dam och herr säljs då ut i Jofams nya fräscha showroom!

Många av jackorna är unika eftersom det handlar om kollektionsprover så passa på att gör fynd du är ensam om! Allt du behöver veta hittar du ovan eller på www.fashionsamplesale.se.

Kram M

När vi flyttade passade jag på att rensa ur bland alla våra parfymer hemma. Jag är extremt noga när jag väljer dofter - minst lilla not som ligger fel får jag kli i näsan eller ont i huvudet. Många gånger har jag faktiskt fått ge bort eller slänga flaskor som jag först trott skulle funka men sen när allt kom ikring så fixade jag inte doften ändå. Sedan ett par år tillbaka har faktiskt både jag och Magnus gått över helt till Tom Fords Private Blend Collection. Det är en helt fantastisk doftserie där du kan hitta det mesta (de flesta är unisex) och som om inte det vore nog går alla dofter att blanda med varandra för att få fram en helt ny doft. Vi har ett gäng flaskor och blandar ibland utifrån humör och tillfälle. En storfavorit är White Suede som är helt magisk!

Blev därför lite extra glad när jag i veckan såg att deras bästsäljare nu även kommer i form av doftljus. White Suede är en av dem. Ett sådant står därför just nu överst på min önskelista - skulle passa perfekt i sovrummet. Vet inte om de kommit till Sverige ännu men jag ska till USA om ett par veckor så allra minst då lär jag få tag på ett! Bra tips på ge-bort-present om du vill kosta på och ge bort något lite extra. I USA lär även några Voluspa-ljus slinka ner i resväskan, nästan halva priset mot här hemma i Sverige! Doftjus är verkligen bland det bästa jag vet, speciellt nu när det börjar bli höst! Ett annat tips på riktigt bra doftljus nu när jag ändå är inne på ämnet är Cire Trudon, världens äldsta tillverkare av doftljus. Det sägs faktiskt att Napoleon gav just ett Cire Trudonljus till sin förstfödde son som dopgåva. Lite kul kuriosa för den som är lika nördig på goda dofter som jag!

Kram M

Vi visste inte riktigt vad vi hade att förvänta oss när vi häromdagen tog oss in till Stadstetern där den nyinstiftade NK-galan skulle gå av stapeln under ledning av duktige Micael Bindefeld och hans team. Redan i foajen märktes det tydligt att vi inte var ensamma om att inte veta vad som väntade så det var en hel del surr i luften. Efter en stund öppnades dörrarna till stora scenen och stolarna fylldes snabbt. 

Äntligen tillät vädret att använda min nya snygga Colmar-jacka!

Vi bjöds på en show i tre akter där den första var en prisutdelning till designers och klädmärken som är kopplade till just NK. Efter detta följde två moderna akter som bestod av musikframträdanden kombinerat med dans och modevisning. Kul initiativ och koppling till NK-grundaren Sachs grundtanke med varuhuset att det skulle vara lite av ett forum för samspel mellan mode och teater. Efter att ha haft många järn i elden den senaste tiden blev det dock en ganska tidig hemgång, riktigt skönt - framförallt dagen efter, haha!

Kram M

Visar 1-5 av 491