Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Intervju med Ida Berzén - Thatsups nya community manager och marknadsansvarige

Med höga förväntningar går vi in i 2018 och lämnar vårt bästa år någonsin bakom oss. Vi har blivit bättre på många olika plan, och ser nu fram emot att kunna lyfta ännu fler områden till den ambitionsnivå vi strävar efter. Strax innan årskiftet utökade vi vår redaktion med undertecknad (Linn Wiklund Wandrup). Nu har nästa stjärna anslutit, och det är ingen mindre än Ida B...

Frantzén

Frantzén får tre stjärnor i Guide Michelin

När den nordiska Michelinguiden presenterades på måndagen blev det - inte helt oväntat - komplett stjärnregn över Frantzén som förärades med tre åtråvärda stjärnor. Björn Frantzéns lyxkrog blir därmed den första trestjärniga restaurangen i Sverige någonsin. Frantzén, som tidigare låg i Gamla stan (med två stjärnor i Guide Michelin), flyttade förra året till...

Restaurang

Flera svenska stjärnor i Michelinguiden 2018

Det blev en riktig succé när årets nordiska Michelinstjärnor delades ut på måndagen. Fem svenska krogar tilldelades nya stjärnor, bland annat Frantzén som numera kan titulera sig Sveriges första trestjärniga krog. De svenska restaurangerna som tilldelades en stjärna i Michelinguiden var SAV i Malmö samt Stockholmskrogarna Aloë och Agrikultur. Daniel Berlin i Skåne Tranås fick sin andra stjärna medan Frantzé...

Nordiska Kompaniet (NK)

NK växer och satsar på mat, hälsa och personlig service

Nordiska Kompaniet tar nu steget in i en ny epok med syftet att stärka positionen som ett varuhus i världsklass. Ambitionen är att varuhuset ska bli ännu lyxigare, större och mer personligt. För första gången någonsin växer NK till yta när delar av Parkaden blir en del av varuhuset. Arbetet med att ta NK Stockholm in i en ny epok beräknas ta ungefär tre år, men mycket kommer börja hända redan 2018. Bland annat ha...

Yellow

Nya krogkonceptet Yellow öppnar mitt i stan

I gamla Akademibokhandelns lokaler i korsningen Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan öppnar restaurang Yellow i mitten av april. En restaurang med höga ambitioner om att leverera den perfekta restaurangupplevelsen. Menyn har som namnet antyder byggts upp kring primärt kyckling. Initiativtagaren och ägaren till Yellow är Filmon Michael, som i många år varit klubbvärd på Sturecompagniet och med en bakgrund inom dans- och underhållningsbranschen som...

Mats Carlsson