Jag har absolut ingen bra förklaring varför jag lät mig övertalas att åka till något som heter Svedala Rock igår. Det sög otroligt mycket. Folk var dyngraka och vobblade omkring och skvätte öl på varandra. Traktorerna körde mellan tälten och de försökte sälja sockerbetor till alla som var där. Hmpf... kanske inte riktigt så men nästan...

Mitt i allting stod folk och köade för att gå in på "bajjamajjorna". Det slog mig plötsligt när jag stod där och kämpade med min betongabstinens att det måste vara det mest oglamourösa du kan göra. Att köa till en sunkig kemisk toalett på en festival i Svaaajdaaaauuula.

Jag hade aldrig gett pengar för att gå in och se eländet. Kvällen avslutades med att Thomas Ledin gick upp på scenen och skränade lite, fick i gång publiken och sedan tänkte han att det var en bra idé att köra en helt ny lugn ballad precis när stämningen kommit igång. Folk somnade stående mer eller mindre och jag tjatade på flickvännen att jag ville in till stan igen. Jävla Ledin... överskattad snubbe det där.

Snabbt in till stan, in på ett schysst ställe och där drack vi öl och cider. *välbehagssuck*... jag mådde snabbt mycket bättre efter det :D


Skriv en kommentar

HAHAHA!! Härligt tragisk avslutning på helgen. Vem kan i över huvud taget komma på tanken att åka till Svedala. Tycker att det är dags för dig att se över din vänskapskrets ;).

Det där med bajjamajjor är läskigt. Kommer ihåg när jag var ner på Wacken i Tyskland för några år sen och fick panikattack. En toalett fanns ledig och synen jag möttes av där inne skrämde mig till så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Håll truten på dig. :D

Kommentera