Chefredaktören här på Whatsupsthlm skrev en sak i vårt forum idag. Han hade hittat en, som han uttryckte det - "Pezster hater" - på Bloggtoppen. Hahaha... alltså... jag har EN recension på den där siten... och det är alltså Maj Olsson som är sjukt arg på mig. Uj! Min första recension... dessutom en dålig sådan. Hahaha... I like!

 

Klicka på bilden för att läsa arga Majs recension av min blogg på Bloggtoppen.

 

Det är kul det där när man tänker efter... att Maj blev så upprörd av diskussionen på sidan att hon kände att hon måste GÖRA NÅGOT! Kan tänka mig hur hon efter skickat in recensionen lutade sig tillbaks... helnöjd och sa: "HA! DÄR fick han!" och avslutade med ett högt ondskefullt skratt medan hon klappade sin katt - Blofelt style! Sedan att min chefredaktör märker det typ en månad efteråt gör det ännu roligare.

 

Ja, där fick jag. Tack Maj, för att du tog några minuter av ditt liv och slängde bort dem på något du inte gillar. Och du Maj... verkligen... jag publicerar det mesta... det kan du själv se på bloggen. Anonyma kommentarer släpper jag dock ibland inte igenom. Har man starka åsikter och inte kan stå för dem med ett litet namn ens, är jag inte intresserad av vare sig höra eller publicera dem.

 

Det där är rätt svårt faktiskt när man som jag bloggar för min egen skull. Det är mina egna åsikter som rinner ut i bloggen. Ibland har jag haft läsare som gillar det jag skriver, men när de läser ett inlägg där vi tänker helt olika någon vecka senare så ber de mig dra åt helvete och undrar om jag ens har en hjärna. Vilket är lugnt... det gör jag med ibland.... alltså både ber mig själv dra åt helvete och ibland undrar om jag har en hjärna... speciellt eftersom jag sitter och ber mig själv dra åt helvete... alltså... öh... äsch... Ni vet vad jag menar.

 

Jag skriver för min egen skull. Den dagen jag börjar skriva bloggar utifrån vad jag TROR att folk vill läsa är det dags att sluta.

 

Ibland gillar folk mig... ibland tycker de jag är dum i huvudet... och vet ni vad? Det är precis så det ska vara.

 

Fast jag måste erkänna... jag gillar att läsa vad NI tycker i kommentarerna. Ibland ändrar jag mig, ofta lär jag mig något nytt och varje dag blir jag glad över att det finns sköna människor därute. Jag gillar alla läsare helt enkelt... även ni som tycker jag är helt körd i huvudet.

 

Skriv en kommentar

Alltså... jag tycker att du både är dum i huvudet och ganska så klockren många gånger! Det innebär ju inte att jag ber dig dra åt helvete ändå, eftersom jag vet att du behöver sådana som mig att lära dig av! :-P

*Hmm undra hur jag fick det här att handla om mig, igen....*

Pezster 
· Svar till Maria

Nästan lite skickligt av dig :)

Visst kan du vara ett j**la r**hål ibland. Men hade du inte varit det, så hade jag inte kommit in och läst. Folk får ju tåla lite när de går ut på det världsvida nätet, eller så får de helt enkelt sluta ta upp bandbredd och köpa brevpapper och frimärken istället.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahaha... ett "j**la r**hål" ?!!?
Ouch... :D

Ta det som en komplimang och jämförelse med karaktärer som Dr House, Perry Cox, J.R. m.fl. Folk som inte är rövhål är tråkiga grå människor, som Maj t.ex. som går och trycker den knutna näven hårt i fickan och tänker att "En dag, då skall jag baske mig...".

Pezster 
· Svar till Antropos

Det gör jag. Med tanke på dina kommentarer så måste jag bara göra det. :D
Du är rolig som fan.

Snälla nån, att man ens orkar tycka att någon är dum i huvudet baserat på dennes egna åsikter i en HUMORBLOGG...att Pezster har aningen rubbad syn på världen är ju anledningen till att en hel del faktiskt läser det han skriver varje dag.

Såna kommentarer brukar jag få när jag recenserar på Rockfoto. Otroligt att folk inte lär sig att jag inte direkt kommer ändra mig för att de kallar mig dum i h... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Precis. Man blir ju liksom GLAD! En idiot som stör sig på mig?!! Kan livet bli bättre :D

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Förresten...
Va? Har jag en humorblogg?! WTF? Det har ingen berättat för mig!

"Usel!"

hahahahahahaha. du är grym pezster

Bloggare är väl lite som recensenter, de skall vara subjektiva och när man hittar någon man gillar, vet man vad man får så att säga. Iallafall de flesta gånger.

Pezster 
· Svar till Madde

Jo. Helt klart är det så för det mesta.
Jag gillar dock att jag ens HAR en recension. Att den är så dålig gör det faktiskt bara roligt.

Kommentera