Såg ni Usain Bolt ikväll? Hahaha... han KROSSADE alla på 100 meter. Det är något visst med människor som utmärker sig det där lilla extra. De där naturliga talangerna som får något svårt att se ut som något lekande enkelt. Bolt tar sig tid under loppet att kolla in klockan, han joggar in i mål när loppet inte är dödsviktigt och han krossar motståndet när han slänger in högsta växeln. Sedan showar han efteråt. Mäktigt. Vi gillar sådant.

Sedan kommer det en snubbe i tidningen - Wissman - och tycker Bolt är osportslig. En liten gnällig svensk medelmåtta som är fantastiskt avundsjuk. Bolt är överlägsen, han vet om det och han njuter av det. Vilket han ska göra.

Wissman, jag får googla honom för jag har inte en aning om vem fan han är, springer alltså 400 meter på 45:57. Han tränar stenhårt 400 meter inför OS.

Bolt springer 400 meter på 45,28. Utan att ha tränat.

Hahaha... Wissman... du är så ägd.

Skriv en kommentar

Bolt måste ha tränat!

Pezster 
· Svar till Anonym

Inte på 400 meter.

Bolt sprang på 45.35 på 400 m redan som 17-åring och hade tänkt att satsa på det först innan han provade 100 m, så han har nog tränat lite på det också ska du se. Om du är idrottsintresserad och har missat Wissman föreslår jag att du fortsätter googla lite. Han är ganska meriterad med OS- och VM-finaler. Men jag håller med om att Wissmans uttalande är avundsjukt och onödigt.

Pezster 
· Svar till TnF

Jo... men Bolt är en stjärna. Wissman inte ens en måne... kanske en asteroid. :D

Så är det alltid en del lyckas med liten anstägning och andra får skämpa till mål. En del som Bolt är helt enkelt skapta för vissa yrken eller ämnen det kommer helt enkelt naturligt. Jag är en av dom som har alltid fått kämpa med lyckas ändå på mitt sätt.

Hahaha...helvete, såg precis på TV4sporten att Bolt nästan JOGGADE snabbare än Wissmans svenska rekord på 200m. Han missade bara med 11 hundradelar.

Sen förstår jag ändå lite Pezsters obekantskap med Wissman; Bolt vinner medaljer, Wissman kämpar för att ta sig till finaler och kommer där på högst osmickrande platser. Pezster följer bara vinnare och hånar resten, det är väl uppenbart? ;)

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Hahahaha... precis så.
Ingen kommer ihåg tvåan ju!
Av alla som förlorade... så var tvåan först. :D

Wissman kan vara en liten måne i ankdammen Sverige,men internationellt är han just another loser. Och att sedan gå och uttala sig offentligt om Bolt,att han beter sig osportsligt,det visar att herr Wissmans IQ inte heller håller måttet.

Wissman var rankad åtta i världen 2007 och nia i världen 2008. Hur bra är ni? :-) Det tycker jag är helt OK av en löpare från ett land vid polcirkeln. Tittar man på poängtabeller i friidrott är Bolt en av de största genom tiderna. Kanske lite orättvist att jämföra den gode Wissman med denne.

Pezster 
· Svar till TnF

Precis. Det är skillnad. Precis exakt därför Wissman ska hålla truten och ge fan i att uttala sig. Han skämmer ju ut Sverige.

Att han ska vara tyst har vi ju enats om. Men min poäng var att han var en bra idrottsman! Men topp åtta i världen kanske är dåligt... eller?

Pezster 
· Svar till TnF

Nej... klart han är duktig... men månfärder ifrån så duktig att uttala sig sådär avundsjukt.

Bolt är en skön snubbe. Det behövs flera som honom, inte tvärtom. Alldeles för många "stjärnor" är roliga som hemorrojder när de öppnar munnen. Wissman borde lägga mer tid på träning istället för att snacka.

Pezster 
· Svar till dr robert

Hahahaha... "roliga som hemorrojder".

Kommentera