På SR häromdagen var det en debatt om att vissa kvinnor, vissa av dem var invandrare, inte ville gå till en manlig gynekolog (fniss). De kände sig obekväma med att en man, som dedikerat sin utbildning till att skåda upp i kvinnors hål, skulle göra undersökningen.

Debatten i kommentarsfält och på bloggar flippade snart ut. Det var folk som argumenterade att det hela var diskriminerande mot de manliga gynekologerna (WHAT? Fritt val här? Någon?). Det var vissa andra som tyckte att dessa kvinnor fick ta sedan dit man kommer. Eller att samtliga kvinnor skulle hålla käften och ta det som serveras på mottagningen.

Suck. Jävla idioter. Man tar inte vad som serveras. Man bestämmer sig för vad man vill ha och sedan ser man till att det blir så. Enkelt.

Jag menar... skulle jag gå till en urolog, eller vad fan det nu heter, så kan ni ge er fan på att det ska vara en man. Jag menar... han har samma utrustning som jag så han fattar ju hela grejjen. Så vad är det som är så konstigt med att vissa kvinnor vill ha en kvinnlig gynekolog?

Förresten... en man som spenderar alla de där åren i högskolan bara för att stå och peta runt i kvinnors underliv är ju fan bara konstig. Jag menar... av alla inriktningar man kan välja så väljer de gynekologi... Där kvinnor, både nervösa, utlämnade och generade ska ligga i den där knepiga stolen och bli undersökta. Och det där VÄLJER en man att studera till? Kinky! Klart som fan det är fel på män som är gynekologer.


Skriv en kommentar

Och ändå så är den genomgående kommentaren bland kvinnor i min bekantskapskrets att manliga kan vara att föredra då de är noggrannare med att hålla verktyg varma etc. Medan kvinnliga gynekologer allt som oftast upplevs som okänsliga jävlar. Notera allt är hörsägen inga formella fakta här inte.

Pezster 
· Svar till Mixermeken

Mycket möjligt. Men ändå... en snubbe som väljer att bli gynekolog. Hahahahaha... jag får inte huvudet runt det.

Manlig gyn i all ära... kanske finns en viss fascination kring det kvinnliga könet vad vet jag, att bara få säga -Im working and serving the holy Pussy!! Slår ganska högt om jag får säga mitt :D

Vilket för tankarna till hur man resonerar om man drömmer om att bli Proktolog? ok DET är något jag INTE kan få huvudet runt, stirra på kvinnliga och manliga ANUS 40 timmar i veckan, beat that! :D

( sv.w... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahahaha... kanske lönen är sjukt hög?

Majoriteten män tillbringar HELA livet med att beskåda och peta runt i kvinnors underliv utan att ha en aning om vad dom håller på med. Tror bara du är avundsjuk ;)

Pezster 
· Svar till Ulrika

Då tillhör jag minoriteten män då. För att spendera HELA LIVET med att titta och peta på en kvinnas underliv känns lite... tja... jag vet inte... som bortkastad tid?

Ulrika: Majoriteten män? Fan är typ alla män gynekologer?

Dom är bara framsynta: Vi blir mer och mer amerikaniserade -> Specialister tjänar galet med pengar på sin specialitet (har du åttiosju oljemiljarder och får en fistel vill du ha den bästa jävla Proktologen pengar kan köpa). Vem vet, nästa store grej kanske blir att bleka rövskägget med arsenik? :D

Jag har en bekant (manlig), som är gynekolog. Han är inte bara lite konstig.

Som fritidspraktiserande amatörgynekolog vill jag hävda att säkert 97% av alla kvinnor som jag fått ta hand om uttryckt sin tacksamhet att jag är man, och INTE kvinna.

Det är bättre med manliga gynekologer. De hanterar apparaturen varsamt på ett sätt som en kvinnlig gynekolog med egen apparatur aldrig skulle göra :)

Kommentera