Gadaffi är en rolig lol-diktator. Han är professionellt korkad/sjuk/störd. Igår beslöt FN att med alla medel skydda civila i Libyen. En flygförbudszon ska upprättas. Då kommer Gadaffis svar:

"Nanananana... vi har stängt vårt luftrum." säger han. Kan tänka mig att han får lite ryggdunkar av rövslickarna runt honom. Bra, jobbat, mannen! Där visade du allt dem!

Hahahaha... som en tjurig unge som inser att det är kört och ska käfta in i det sista. Lille gubbe... du HAR inget luftrum att bestämma över längre.

Men sättet som han säger det. Hahaha... det är lite som om:

"Du får sparken!"

"Nähääää. Jag slutade precis! En sekund innan du sa det så slutade jag. Nanananananaaaa!"

Sedan kommer det nu fram att Gadaffi har ändrat sig. Innan var det:

"BENGHAZI! Vi kommer ikväll! Vi ska döda alla som är emot oss! Vi kommer inte att visa någon nåd!"

*FN beslutar om flygförbudszon*

"Erhm... sa vi att vi skulla attackera Benghazi? Öh... nej. Vi har... erhm... lite annat att göra först... öh... som... äsch... vi får återkomma."

Konstigt nog är det massor med människor som är emot FNs beslut. Det handlar inte om att gå in med trupper. Det handlar om att skydda oppositionen så att de själv kan göra klart jobbet. Därefter börjar Libyernas väg mot demokrati. Kanske de lyckas. Kanske inte. Det viktiga nu är att de iallafall får möjligheten att försöka. Är man emot det så är man dum i huvudet.

SvD - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -


Skriv en kommentar

Libyen består ju mest av sand & grus och de har en del olja - det är ett alldeles utmärkt tillfälle att asfaltera hela landet och bygga en enda stor parkeringsplats - alla råmaterial finns på plats med så det blir närproducerat!

Pezster 
· Svar till Jaanus

Nejdå. Libyen har säkert mycket att komma med. De ska bara fota ut den där idioten Gadaffi.

Folk klagar därför att merparten av de styrkor som eventuellt sätts in kommer från ett visst land i väster. Om USA agerar är det för att de har strategiska intressen (vilket är sant i vissa fall), om de inte gör det är de kallsinniga inför andras lidanden.

Vänstermänniskor är intressanta. Jag hade kunnat förstå om de konsekvent hållit sig till ena ståndpunkten men de byter hela tiden for efter... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Argosy

Precis. Du har en poäng där... det handlar om att kritisera andra... lättare än att komma med lösningar själv.

Äntligen säger jag! Folket behöver hjälp utifrån! FN o Co fick tummen ur - ett par veckor för sent - men iaf! Hoppas nu Khadaffi-fjanten ger sig. Ut med packet!

Det som är sorgligt i såna här fall, är att istället för agera omedelbums och lösa problemet med ETT enda välriktat skott mellan ögonen på Gadaffi, så måste tusentals dö, mer eller mindre i onödan.
Synd att FN är så tandlöst.

Råkade via SVD komma in på en blogg skapad av... Ola.

Jag satt och tänkte ett tag på ett tillräckligt nedvärderande epitet till gossen, men mitt intellekt kom till korta.

Ta sig en titt den som känner sig alldeles för glad idag, och behöver något att bli förbannad över. Ola är essensen, nej, kvintessensen över vad som är dåligt i Sverige. Han är tandlös, feg, gnällig och DESSUTO... Visa hela »

Kommentera