Nej. Det finns ingen himmel. Enda sättet att förena dem är att blanda askan. Seriöst! Det är 2011 och kan vi snääääälla sluta med att romantisera de döda med hjälp av bibeln?

 

Så fort någon dör så ska den där jävla sagan fram och alla är ok med det.

 

Det finns ingen himmel. När du dör så är det slut. Finito. Och det är absolut inget hemskt med det. Det är nämligen så det fungerar.

 

Att förvänta sig något annat är att överdriva sin egen betydelse.

 

 

 

Skriv en kommentar

Tja, jag tänker i alla fall inte tro att det är så jäkla slut. Jag vägrar tro att vi bara är en bunt köttklumpar som springer omkring. Att personlighet, skapande och allt vi är skulle kunna sammanfattas som spastiska ryckningar i köttiga kroppsdelar?... (fast det finns nog undantag...) ha ha

Pezster 
· Svar till Sofia

Kroppens byggstenar går vidare i kretsloppet så klart... de elektriska signalerna i din hjärna som är dina tankar... som är du... försvinner. Inget försvinner helt dock... bara byter stadie, typ. Så på det sättet fortsätter allting.

Men ditt medvetande gör det inte. Alla de små elektriska "sparkels" mellan dina hjärnceller som är du förlorar all form av mening och sedan fadar allting ut till i... Visa hela »

Egentligen är väl "Jag" ett par ampere som susar omkring i form av synapser?

Vart man tar vägen när hjärnan inte längre knuffar omkring ens uppmärksamhet? Själv tänker jag bland annat bli en vind som såsar omkring på Bahamas och lever loppan. En annan del av mig ska uppleva en quasar som heter duga nånstas omking beta draconis. Men jag har inga planer på att sälja vad jag tror till ovilliga köpare,... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Mycket bra tankar!

Ha ha ha! Mmmm... Stjärnbarn? Jo men det låter nice. :)
Men att det tar så slut?
Att dina "sparks" kan aktivera mina hjärnceller att framkalla gapskratt?
Nja, fortfarande inte övertygad. :D
Mer magi till folket!

Pezster 
· Svar till Sofia

Det tar slut där.

Men det är skönt att höra att mina "sparks" får dig att skratta. Med tanke på hur kort tid vi är på den här planeten så är det just sånt som är viktigt. ;)

Finns himlen så är fan inte en jävel där utom jesus och hans farsa. Bibeln går inte att följa, inträde via himlens portar är inte möjlig.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... låter sjukt tråkigt.

"Var är brudarna?" (chipsreklamen för några år sedan).

Jesus och farsan pekar deprimerat nedåt.

Kommentera