Trött som en gnu tittade jag på tv under kvällen. Dampzappade runt bland kanalerna i jakt på något värt att se... erhm... alternativt skratta åt. Jag landade på "Ullared" på femman.

Det slog mig efter tjugo minuter att jag har hittat Sveriges köttberg. Det var ju själva fan vad många tjockisar det är som handlar på Ullared. Så frågan kom upp... dras tjockisarna till Ullared eller blir folk tjocka av att handla på Ullared?

Milslånga köer av fetton som kåtdreglar av köplust. Det är som en skräckfilm. Fast obehagligare.



Skriv en kommentar

nej nej, det är white trash som är orsaken, de handlar på ullared och är ofta tjocka samt fula.

Pezster 
· Svar till Herman

Hahahaha... tja, något fel är det.

Ne ne, fett är inte kött, muskler är kött
Korrekt rubrik vore, "Sveriges Fettberg", :D

Pezster 
· Svar till Spjalket

Du har helt rätt ;)
Jag låter dock mitt fail vara kvar :D

*visslar*

Jag handlar på Ullared..Jag är varken tjock eller använder foppatofflor...Jag får väl vara White Thrash helt enkelt :)

Jag tror att Gekås i Ullared har en mycket större publik än de wt och fettisar man ser på tv. Det hävdar iaf min flickvän. Jag tror det istället handlar om att dessa wt drar sig till rampljuset. Jag personligen skulle inte ha något emot att åka och handla på en stormarknad med gigantiskt utbud och låga priser. Men jag skulle inte ställa upp på att vara med i tv när jag gör det :D

Hahah, ja det slog mig också när jag i ett svagt ögonblick kollade på Ullared.. i brist på annat. Jag undrar om man måste ha ett BMI över 30 för att få komma in?

Pezster 
· Svar till Henriette

De kollar dig i dörren på en våg. Är du för liten så får du åka hem... ALTERNATIV bli bjuden på gräddbullar på parkeringsplatsen.

Kommentera