Läste idag i AB att någon idiot till förälder har anmält en skola i Oxelösund för brott mot skollagen. Skälet? Jo, skolan har uppmuntrat föräldrarna att skicka med barnen frukt så att de kunde ha en gemensam fruktstund.

Tack vare idiotföräldrarna så drog skolan in den gemensamma fruktstunden så nu får barnen bara äta frukt på förmiddagsrasten. Pga av ETT barns föräldrar! Idiotföräldrarna förklarar det hela med att de tycker det blir för dyrt med tanke på att de har tre barn. Något säger mig att de inte skulle skaffat några barn om de inte har råd att se till att deras barn har tillgång till frukt.

Se det hela så här. Om barnen hade fått hemundervisning så hade dessa föräldrar inte haft råd att ge sina egna barn frukt. Jag kan inte tänka mig mer misslyckade människor.

Jag har haft liknande episoder med korkade föräldrar på min sons skola. Att viss frukt är "förbjuden" eftersom den är för dyr. WTF?! Frukt som frukt! Ska de ha regler för vilken frukt jag köper till min son? Fan heller. Knepet är att totalt ignorera både vad skolan och dessa stolpskott till föräldrar hittar på. Vad ska de göra? Aktivt hindra ditt barn från att äta sin frukt? Självklart inte.

Motarbeta idioter. När det inte fungerar så använd fulknep för att totalt knäcka dem. De ska inte vinna en enda millimeter mark i samhället.


Skriv en kommentar

Öhm.. Ett äpple kostar typ 2 kr, och de har inte råd? Jisses...

Och barn skiter fullkomligt i hur dyr frukten är. De har inget begrepp om hur mycket en banan eller en ananas kostar. De bryr sig om huruvida frukten är god och ingenting annat.
Det är väl isåfall föräldrarna det sticker i ögonen på om lilla Petra käkar granatäpple eller nåt, men inte fan sitter lille Erik och gråter för att hans m... Visa hela »

Det handlar alltså om mellan 380 och 570 kronor per år för ett barn, vilket per månad är mellan 31 och 47,5 kronor. Är de helt jävla dumma i huvudet? Att inte kunna lägga de pengarna på sina barn - ja då ska man fan inte ha barn överhuvudtaget!

Ofta är det några barn som bor i villa med fruktträd som sällan skördas. Då kan man fylla stora skålar med frukt utan kostnad och de stackare som inte har råd med ett äpple kan spara pengarna till vintern. De kan ju betala tillbaka med arbete vid alla städdagar, bazarer och annat tjafs.

Jag är sjukskriven sedan 8 Augusti förra året,
men får inga sjukpengar för att jag inte var inskriven på AF vid sjukdomens början.
Får ca 3580kr (plus el & hyra) av socialen. Dessa 3580 ska räcka till mat, kläder, hygienartiklar, mobiltelefon, TV-lisence, internet och laddningsbart busskort.
Jag har inga barn, men nog hade jag unnat dom frukt om jag haft några. Grönsaker är många gånger dyrare ä... Visa hela »

Kan man inte avvara 1-3 kronor om dagen på frukt till barnen så behöver man söka hjälp. Det finns ALLTID någonting annat som man kan dra in på och till och med socialbidrag räcker till frukt, särskilt om man har barn (då får man ju extra bidrag).

Sedan finns det ju som sagt alltid barn i villor som kan ta med en skål med äpplen eller plommon. När jag bodde hemma så slängde vi nog flera hundra kilo ä... Visa hela »

Men de har säkert råd med lördagsgodis, mobiler till barnen....sätter mitt huvud på att de har playstation hemma och säkert någon betalkanal!

Kommentera