Kom tillbaks till kontoret efter en snabblunch och möttes av ett gäng tonåringar som satt i vår trappa. Det är kanske fem, sex trappsteg och kanske två meter till dörren uppe och det var smockfullt med kids där.

Jag ställer mig och viftar med nyckelknippan. De tittar på mig och en kille (som ser ut att ha kammat sig med en handgranat) frågar vad jag vill. De andra fnissar lite. 

"Andas in genom näsan..." säger jag. "Dra in luften... lukta lite.... känner ni? Det där är urin från våra nattliga besökare. Äldre, fulla herrars kiss helt enkelt. Det är till och med så att om man häller vatten längst upp på trappan så är det mörkgult när det når gatan. Vill ni sitta i det så är det ok men just nu måste ni flytta er från trappan så jag kan komma in och jobba."

Det blir kalabalik. En tjej fullständigt flyger bort från trappan. Det tar max två sekunder innan de alla är borta från trappan och de står där och inspekterar varandra. Luktar på och borstar av kläderna.

"Fan vad ofräscht att pissa ned en trappa mitt i stan!" ryter en kille argt medan han tar bort sin väska från trappan.

"Jupp..." svarar jag. "Men inte lika ofräsch som att sitta i det. Det är mycket värre. Det måste kännas för jävligt att ha en annan människas piss på sina kläder."

Jag går in och innan dörren stängs hör jag hur en av tjejerna snyftande konstaterar att hon måste hem och byta om. Nu. Vem följer med henne? De är mycket upprörda och klagar högljutt. Killarna vill slå de som har pissat, tjejerna klagar och gråter.... hormonkrig, typ.

Hahahaha. Vi HAR haft problem med piss i uppgången... detta ledde så klart till vilda protester från vår sida så vår vaktmästare kör numera en grundlig tvätt varje morgon vid sjutiden. Med andra ord ljög jag om kisset... hm... eller överdrev lite... i vilket fall...

Det lär inte funnits mycket urin på den där trappan. Det luktar minsann inte kiss där heller utan det fullständigt stinker av rengöringsmedel. Allting i deras skallar blev placerat där av mina ord. Rätt roligt.

Slutsats:

Man kan använda... öh... placeboeffekten(?) för att terrorisera tonåringar som degar i trappor. 



Skriv en kommentar

haha :)

Kommentera