Klicka på bilden.

 

'Beach 2011 närmar sig,' var det en kompis som sa på telefon i more. Beach, tänkte jag. Känns långt bort men visst. Jag förstår hennes poäng. Det är nu vi ska sätta upp målen om en perfekt kropp till sommaren. Genast kom jag på ett bättre tema. Min 'beach 2011' ska bli att få det perfekta hårsvallet. Ett stort svallande hår, med friska och böljande längder. Till min hjälp just nu har jag:

 

Bild (fv):

Trots sommarens många håruppsättningar på catwalken visade Emilio Pucci svallande hår med beach-känsla. Här, snygga Freja Beha Ericsen från Danmark. En av världens mest bokade modeller just nu. Syns även i nya H&M-kampanjen.

 

Potion 9 är den ultimata fönprodukten. Krama i i vått hår och aningen föna ut det, eller självtorka. Tog ett tag innan jag hajade den, men nu förstår jag vad hypen handlar om.

 

Remingtons nya salongsfön, D5020, är både billig och effektiv. Kostar endast 499 kr.

Skriv en kommentar

Bra inställning. Jag är också less på all kroppsnoja. Men hårambitionen når du säkert.

Beach 2011 för mig kommer att bli mer minglande och mindre jobbande. Får vi se dig på Gerdas nått i sommar då? Du med ditt nya hår?

Önskar jag kunde släppa kroppsnojjan. Men du ska ha cred för att du gör det här. Fler bloggar och tidningar borde göra detsamma.

Är det allt du gör för att du hår ska se ut så?

· Svar till Emma

Nja, det är väl en sanning med modifikation. Men två tumregler har jag allt när det kommer till hårvård. Inpackning minst en gång i veckan. Och salongsprodukter gör hela skillnaden. Sluta handlar schampo på Ica, tro mig, det gör skillnad.

Min frisör rekommenderade Potion 9. Hade aldrig privat Sebastianprodukter förr, men de är riktigt bra.

Kanske ska prova den fönen. Är Potion ) värmeskyddande?

· Svar till Anonym

Tycker jag att du ska. Potion är inte värmeskyddande i sig så vill man ha värmeskydd tycker jag att man ska kombinera den med en annan produkt. Tex föna med potion på lägre värme och sen ha i värmeskydd för platt- eller locktång.

Hittade just hit. Fint!

· Svar till FrökenFräken

Välkommen!

Köpte potion 9 i förrgår. Det är verkligen bra

Vad söt du är

· Svar till Fiffi

Tack. Snällt sagt!

Låter som en bra produkt...

Kommentera