Klicka på bilden


Filmfestivalen i Canne är alltid ett lika spännande spektakel att bevaka. Jag kan inte sluta att fascineras av hur omvärlden avgudar dessa röda mattor. Inte mig emot, glamour kan man liksom inte få för mycket av. Förutom couture, smycken och A-listkändisar älskar jag att se alla vackra ansikten. Man får säga vad man vill, men hudvård verkar stjärnorna kunna. Stjärnglas kanske säljs på burk trots allt!

 

Bild (fv):
Jag har fått prova några härliga REN-produkter. Detta fantastiska hudvårdsmärke. Denna Multi Taskin After Shave Balm var fantastisk när jag rakade benen igår, hemma under min SPA-kväll.


Bianca Balti (italiensk supermodell) och Fawaz Grousi (grundare av juvelmärket Grisogono) på Filmfestivalen i Canne.


Karolina Kurkova (tjeckisk supermodell) från ett av veckans event i Canne.


Nya Skincity.se är ett hudvårdsmecka på nätet. Det här är ett av de första seriösa initiativen att sälja kvalitativ hudvård på webben.


Gårdagskvällens SPA-mys hemma innehöll bland annat en skön anstiktsskrubb från det nylanserade polska, ekomärket phenomé. Galet skön var den!

Skriv en kommentar

Ja de är verkligen bedårande. Som små dockor. Skincity, inte hört talas om. Spännande.

Snyggt!

Karolina är bara så vacker. Bianca med!

bra! fler ekomärken

hmm, du borde länka dina inlägg så man bara kan klicka på webbadressen (ex från detta inlägg: Skincity.se) och så öppnas den sidan i en ny flik. Bara ett tips!

· Svar till Anonym

Ja, visst borde jag det. Bra synpunkt. Försöker oftast att göra det.

Skincity.se är grejt stuff

Ja, de kan iaf betala för att få bra hudvård. Och precis rätt mängd botox, så att det inte syns. I USA rekommenderar man botox från ca 26 års ålder för att förebygga rynkor.
Inget fel med det tycker jag men det är ju inte så att de inte gör det...

· Svar till Anonym

Du har en poäng!

Kommentera