Tolv våningar upp bjuder Gondolens nya uteservering på utsikt över Stockholm. Foto: pressbild Tolv våningar upp bjuder Gondolens nya uteservering på utsikt över Stockholm. Foto: pressbild

Gondolen utökar med uteservering och bjuder in till fest

Anrika Gondolen, som nyöppnade hösten 2023 i Svenska Brasseriers regi, förlänger nu restaurangen med en uteservering uppe på tolfte våningen. I samband med invigningen ställer man till med en storslagen sommarfest med mat, dryck och dj:s.

Den nya uteserveringen ligger i anslutning till Bar Zeppelin, Gondolens bar som öppnas upp och blir till en öppen servering där inte mindre än 100 gäster kan njuta av utsikten över Stockholms tak. 

Invigningen äger rum den 8 maj och tar form av en rejäl fest med inbjudna dj:s, camparifontän och servering av Gondolens egna cheeseburgare som varje söndag serveras i Bar Zeppelin och på uteserveringen. Även drinklistan är av det somriga slaget med bland annat Gondolen-klassikern Strawberry Daquiri, Garibaldi Spritz och Whiskey Smash.

– Oj vad vi längtar tills vi får möta varmare dagar, kvällar och nätter på uteserveringen! Det är en näst intill obeskrivlig känsla att sitta under bar himmel, tolv våningar ovanför marken med ett fyllt glas i handen och känna solen i ansiktet innan den sakta sänker sig vackert bakom Stadshuset. Vi håller på och spikar de sista detaljerna för att kunna erbjuda en riktigt minnesvärd kväll på invigningsfesten den 8 maj, säger Oscar Tamker, barchef på Gondolen, i ett pressmeddelande.

Invigningen är öppen för alla, och pågår från klockan 16 till 01. Därefter håller uteserveringen öppet hela sommaren med samma öppettider som Gondolen. 

Information
Visa på karta
  • Datum
    8 maj