Hösten på Artipelag

Det blir en fullspäckad höst och vinter på konsthallen Artipelag, med bland annat dansföreställning, konsert och julshow.

A Line_up
Söndagen den 24 september sätter koreografen Cristina Capriolis upp sin nya föreställning A Line_up, en dans- och musikfylld föreställning om underhållning som tar avstamp i musikalen A Chorus Line. Det serveras även dansbuffé.

Pris: 295-345 kr
Tid: 18

Konsert med sopranen Kerstin Avemo
Lagom till avslutningshelgen för utställningen Morandi / Edmund de Waal arrangeras konsert lördagen den 30 september med den världsberömda sopranen Kerstin Avemo och en kammarorkester. Dirigenten Staffan Mårtensson har låtit sig inspireras av utställningens frågeställningar kring bland annat kontemplation, meditation och stillhet, och under kvällen närvarar även konstnären Edmund de Waal.

Pris: 395 kr
Tid: 19.30

Julshow 2017: Snödrottningen
I december visas julshowen Snödrottningen med operatenoren Rickard Söderberg som bjuder på glamour och storslagen musik. Tillsammans med föreställningen erbjuds en klassisk trerättersmiddag (med vegetariskt alternativ), men det går även att boka barplatser om man bara vill se föreställningen.

Datum: 2, 6-9 samt 13-16 december
Pris: 995 - 1 350 kr inkl middag och transport

Cirkus Cirkör – Limits
Gränsöverskridande Cirkus Cirkör sätter upp nya produktionen Limits, där flykt, migration och nya gränser balanseras gentemot artisternas personliga gränser. Tilde Björfors, grundare och konstnärlig ledare för Cirkus Cirkör, står för idé och regi.

Pris: 395 kr på vardagar, 420 kr helg och röda dagar
Datum: 26 dec - 21 jan

Läs mer om evenemangen och boka biljett här.

Mer information: Artipelag