Italiensk afton med kostymer och motorcyklar på Jupiter

På tordag den 23 maj kl 18 får Jupiter, på Norrlandsgatan 21, finbesök av Lab Pal Zileri och Ducati. Det kommer bjudas på förfriskningar och tilltugg och det kommer finnas möjlighet att köpa italienska kostymer av högsta klass till fina priser och få se och höra mer om de senaste motorcykelmodellerna från Ducati. Förutom sina egna VIP-kunder vill Jupiter även bjuda in WhatsupSthlms läsare.

Lab Pal Zileri kommer till Jupiter med några av sina skräddarmästare, som kommer att finnas till hands för att ta dina mått helt enligt konstens alla regler. Det kommer också att finnas ett fint erbjudande under denna kväll på måttsydda kostymer.

- För första gången i Lab Pal Zileris historia, har vi valt att delta i ett samarbete som detta utanför Italien, säger Mauro De Poi, skräddarmästare på Lab Pal Zileri.

Har du inte möjlighet att delta under kvällen kommer skräddarna även att finnas på plats i Jupiters butiker under följande tider:

Norrlandsgatan 23/5 kl 14-21
Hornsgatan 24/5 kl 10-12
Sturegallerian 24/5 kl 12-15

Den motorintresserade är kanske mest intresserad av att även Ducati kommer att finnas på plats under kvällen. Med sig har de några av sina mest eleganta och senaste modeller som de kommer att presentera närmare.

Medan du tittar på plåt och tyg i italiensk design kan du avnjuta lite snacks italiano och angenäma viner.

OSA senast 20 maj till [email protected]. Inbjudan gäller dig och en vän. Ange snarast om du är intresserad av att ta dina mått då antalet platser är begränsat.