Daniel Höglander är en av kockarna bakom stjärnkrogen Aloë, som nu meddelar att de stänger ner i slutet av sommaren. Foto: pressbild Daniel Höglander är en av kockarna bakom stjärnkrogen Aloë, som nu meddelar att de stänger ner i slutet av sommaren. Foto: pressbild

Michelinkrogen Aloë stänger

Aloë, Niclas Jönssons och Daniel Höglanders finkrog i Långbro, har belönats med två stjärnor i Guide Michelin för sina ambitiösa avsmakningsmenyer. Nu meddelar krögarna via ett inlägg på Instagram att de kommer stänga ner restaurangen i slutet av sommaren.

Anledningen till nedstängningen uppger duon vara att de vill ge tid åt att reflektera över sin identitet och riktning, och anpassa sig efter samtiden. I inlägget skriver de att diskussionen kring Aloë har pågått en tid, och att det nu är dags för en omvandling. 

Från och med den 1 september upphör Aloë att existera i sin nuvarande form. När, hur och om krogen kommer att uppstå är ännu inte känt, men Niclas Jönsson och Daniel Höglander skriver att de ser fram emot att välkomna sina gäster att fira en ny era, och inlägget avslutas med orden “Vår dörr står öppen för er när vi tar våra första steg in i framtiden”. 

Daniel Höglander omtalades nyligen i media då han fick motta kritik efter att ha hjälpt till att öppna en restaurang i Ryssland.

Information
Visa på karta