Från och med 19 april serverar Seafood Gastro gastronomiska luncher mer akvatiska råvaror i fokus. Foto: pressbild Från och med 19 april serverar Seafood Gastro gastronomiska luncher mer akvatiska råvaror i fokus. Foto: pressbild

Premiär för fredagsluncher på Seafood Gastro

Efter att hittills ha fokuserat på en middagsmeny i avsmakningsformat kommer Seafood Gastro, Mathias Dahlgrens finkrog på Grand Hôtel, även servera fredagslunch. Liksom kvällsmenyn kommer lunchen bestå av akvatiska råvaror som lever i, vid eller på friska och hållbara vatten.

Den som besöker Seafood Gastro för en fredagslunch kommer kunna välja mellan den fullständiga setmenyn för 3650 kronor, och en lite mindre variant för 2200 kronor. Lunchen har premiär den 19 april, och serveras därefter varje fredag klockan 12-17 med en sittningstid på 3,5 respektive 2,5 timmar.

– Att få erbjuda Seafood Gastro även som fredagslunch känns som ett efterlängtat inslag för den som vill ha en gastronomisk upptäcktsresa även i dagsljus. De två versionerna av avsmakningsmenyn möjliggör både en klassisk affärslunch såväl som en välförtjänt lunch utan slut, säger Mathias Dahlgren i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta