Missa inte den exklusiva klädauktionen - Jupiters Moderna

På torsdag den 10 november kl 19.00 förvandlas den omtalade herrekiperingen - Jupiter på Norrlandsgatan, till en hel auktionshall. Och det säger sig självt att endast exklusiva och välvalda plagg kommer att kunnas ropas in.


Jupiters Moderna anordnas inför lanseringen av årets höst- och vintermode då Jupiter inspirerats av de stora och högklassiga auktionshusen Bukowskis, Sotheby's och Christie's. Och med attribut som en lyxig auktionskatalog, auktionsspadar, vita handskar och en sann auktionsförrättare - självaste Tom Österman från Bukowskis, skapas en absolut auktionskänsla. Redan den 9 november visas plaggen upp för att kunderna ska hitta sina favoritplagg att bjuda på den 10 november. Det är inget snack om att stämningen kommer vara laddad och effektfull när det endast finns 70 platser att fylla. Så det gäller att vara först till kvarn. Och glöm heller inte att OSA, senast den 7 november till [email protected].

Och till det essentiella med hela evenemanget - klenoderna, de unika klädplaggen. Håll i er. Under auktionen kommer skyltfönstren mörkläggas för att endast lysa upp några av de mest unika plaggen. Bland sortimentet finns ett handplockat urval av säsongens bästa och en del klassiker från förr. Alltifrån italienskt skrädderi och en Harringtonjacka till norska galoscher finns till ditt förfogande. Loake har specialdesignat ett par kängor till Jupiter, som passar Sveriges vintrar. Dessutom finns ett gäng särskilt unika objekt att bjuda på, som till exempel en numrerad dubblett av jackan från Belstaff, som Steve McQueen bar när han representerade USA i landslagstävlingen i motorcross.

Allt överskott från auktionen doneras till Stockholms Stadsmission.

9-10 november | Jupiter Norrlandsgatan |