Premiär för stans nya pop-up-bar

Nu öppnar ett gäng från Shibumi och Little Quarter (Marie Laveau) den ambulerande pop-up-baren Bottles, ett barkoncept som bland annat kommer att husera på Victory Hotel och Leijontornet-restaurangerna i Gamla Stan. Tanken är att stanna några veckor på varje plats innan baren drar vidare och återuppstår på ett nytt ställe, med ett nytt tema och med nya cocktails i glasen. Öppningen äger rum den 4 februari på Lilla Nygatan 5 med premiärtemat "Big Bang", resten är hemligt.

- Vi ser väldigt, väldigt mycket fram emot att få sparka upp dörrarna till vår galna idé och visa folket vad och hur vi faktiskt tänkt kring det här projektet. Just nu försöker vi mest sortera upp vad som ska komma och hända vart. Det känns även lite extra roligt att få dra igång Bottles hos just Victory Hotel och Leijontornet-Restaurangerna för vi gillar verkligen deras filosofi och "orädsla" kring hur en krog ska drivas i allmänhet, och Daniel Crespis livsfilosofi i synnerhet, säger Björn Kjellberg, en av personerna bakom Bottles.

Datum: Premiär den 4 feb 2015

Plats: Fråga på Victory Hotel eller på någon av Leijontornet-restaurangerna på Lilla Nygatan, eller följ baren på Instagram (@bottlesbar) eller Facebook

Läs mer här