Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Shibumi

4,4 • 8 recensioner
Shibumi

Shibumi, tredje tillskottet till lyxkrogen Esperanto och sushisyskonet Råkultur, hämtar inspiration från den japanska pubkulturen "Isakaya" och släpper på det strikta. Lite mer lekfullt och skönt stökigt häng kombineras med riktigt bra men okomplicerad mat lagad från scratch. Restaurangen är indelad i matsal, matbar och chefs table. De japanska influenserna återkommer även i cocktailbaren, där enkelhet, hantverkscocktails och sake är att vänta.

Se även Esperanto och Råkultur

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Malin S.

Jag besökte Shibumi och hade rätt höga förväntningar då jag hört mycket bra som stället. Restaurangen uppfyllde absolut mina förväntningar så när på en rätt trist fördrink med någon algsorbet i och en rätt som m... Visa hela »

Adam L.
Liv H.

Levde helt klart upp till förväntningarna, fantastisk mat och proffsig personal. Gillade miljön och den diskreta entrén!

Christina N.
Fredric E.

Lokalen är stilren och rustik och personalen vänlig och kunnig - vilket alltid är ett plus. På Shibumi delar man maten "familystyle", ett koncept jag kommit att föredra, när man beställer in en massa olika typer av smårätter till mitten av bor... Visa hela »

Sandra C.

Favoritrestaurangen. Avslappnat, personligt och fantastisk service.

Romina M.

Riktigt bra ställe och suverän service!

Olle K.

Vi hade höga förväntningar på Shibumi efter att ha ätit på Esperanto, men det finns en stor förbättringspotential på stället. Vi hade beställt ett bord, men bordsplaceringen var kaotisk och verkade mest skötas av pryoelever. Efter mycket... Visa hela »