Återblick: Det här läste ni mest under 2019

2019 går mot sitt slut och så även det senaste decenniet. Innan vi tackar av året och kliver över till 2020, har vi tittat tillbaka för att se vad som hänt under året, vad ni helst ville läsa om och vilka minnen som är värda att bära med in i det glada 20-talet.

Det är alltid en speciell känsla när ett år tar slut och ett nytt ska ta vid. De sista dagarna i december brukar allt som oftast användas till reflektion kring vad som egentligen hände – för var tusan tog tiden vägen? Vi på Thatsup föredrar att kika igenom årets statistik för att få fram vad ni, våra kära läsare, gillade mest på vår sajt.

Under 2019 ville ni verkligen veta vilka restauranger som var de hetaste i Stockholm. Denna guide var den överlägset mest klickade under året. Ni ville även veta vad man egentligen kan hitta på för roliga aktiviteter i stan och vår guide till detta hamnade på en beundransvärd andraplats. Heta restauranger och aktiviteter är alltså det som faller er bäst i smaken – kanske inte helt otippat?

Vi har även rapporterat flitigt om allt som hänt i Stockholm under året, såväl högt som lågt. Må det vara konserter, utställningar, matfestivaler, nyöppningar, tävlingar eller tester – vi har erbjudit er det mesta. Den artikel som hade överlägset mest läsning under 2019, utan någon direkt konkurrens, var vår lista över alla konserter på Gröna Lund under sommaren. Jisses! Ni gillar även välgörenhet och goda gärningar. Nyheten om att El Clasico i Stockholm bjuder hemlösa på julbord på julafton fick er att klicka, gilla och dela så att det stod härliga till.

Så, vad hände mer under 2019? Vi lanserade vår nya satsning, Web, som innebär att Thatsup nu även har börjat designa och leverera hemsidor åt restauranger, butiker, salonger, barer och andra trevliga verksamheter. Vi har även hängt på Smaka på Stockholm, dansat loss på Lollapalooza, låtit vår ambassadörsgrupp växa, anordnat flera feta event, testat nya restauranger, och ja... Massor av annat kul!

Och på tal om våra fantastiska ambassadörer, som är våra mest flitiga recensenter, så trillade det in massor av recensioner under året. Det ställe i Stockholm som kammade hem flest under året är Brasserie Balzac. Den restaurang som flest uppgett att de vill gå till framöver är Adam/Albin, medan flest har uppgett att de faktiskt har besökt Eataly. Den krog som har högst betyg på Thatsup är Restaurang AG, med beundransvärda 4,57 stjärnor. Den restaurang som ni varit mest nyfikna på, och velat läsa mest om, är Punk Royale.

Redan nu vet vi att 2020 kommer att bjuda på en rad höjdpunkter, som kommer att sätta guldkant på det nya decenniet.

Se höjdpunkterna från 2019 här: