Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hotel J Nacka Strand

4,0 • 1 recension
Hotel J Nacka Strand

Natursköna Hotel J i Nacka Strand stoltserar som medlem i Design Hotels och det gör man med all rätt. Här vid Stockholms hamninlopp ligger hotellet precis vid vattnet och utsikten mot Kungliga Djurgården och det marina livet utanför gör det här till en attraktiv plats att bo och konferera på. Med seglarparadiset Newport som främsta inspiration har man anammat den amerikanska 'boat house-känslan' i inredning och detalj.

Under sommarhalvåret är Hotel J Nacka Strand en skärgårdsklenod bara 10 minuter ifrån city, men även om höstarna och vårarna kan en tänd brasa få den mest stressade individen att koppla av. Närheten till Restaurant J, shoppingutbudet i närliggande Forum Nacka och vattnet utanför gör det här till ett mångfacetterat hotell med något för alla. Ett smultronställe med andra ord som har moderna gästrum i enhetliga marina inredningar. Känslan är väldigt New England, och resultatet är ett gemytligt hotell med närhet till allt, inklusive storstaden. För spaupplevelser samarbetar Hotel J med närliggande Njuta Spa.

Om New Hamptons är New York-bornas tillflyktsparadis nummer ett, är Nacka Strand stockholmarnas. Här bortom jäkt och stress serverar Hotel J förstaklassisk service i sann skärgårdsanda.

Service: Frukost ingår, träning på gym i närheten, bredband och tvättservice

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Carolina B.

Bodde här fyra fina nätter, och njöt verkligen av hotellets vackra location. Visst ligger det en liten bit från Stockholm city, men vad gör det när omgivningen är en riktig pärla.

Mitt rum, på tredje våningen, med egen balkong och utsikt... Visa hela »