Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Hotel J Nacka Strand

Natursköna Hotel J i Nacka Strand stoltserar som medlem i Design Hotels och det gör man med all rätt. Här vid Stockholms hamninlopp ligger hotellet precis vid vattnet och utsikten mot Kungliga Djurgården och det marina livet utanför gör det här till en attraktiv plats att bo och konferera på. Med seglarparadiset Newport som främsta inspiration har man anammat den amerikanska 'boat house-känslan' i inredning och detalj.

Se även: Restaurant J Nacka Strand

Se även Nobis Hotel, Noi, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Restaurant J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END, Nobis Vinbar

Användarbilder på Hotel J Nacka Strand Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hotel J Nacka Strand av Carolina B.
  • Bild från Hotel J Nacka Strand av Carolina B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep 2016

Bodde här fyra fina nätter, och njöt verkligen av hotellets vackra location. Visst ligger det en liten bit från Stockholm city, men vad gör det när omgivningen är en riktig pärla.

Mitt rum, på tredje våningen, med egen balkong och utsikt... Visa hela »