Hotel J Nacka Strand

4,0
1 betyg
Hotell

Vid vattnet i Nacka strand hittar du Hotel J, ett modernt skärgårdshotell med marin Newport-stil och utsikt över Stockholms inlopp. Här kan du bo och konferera med närhet till både hav och stad. I anslutning hittar du även Restaurant J och Njuta Spa, där du kan unna dig olika behandlingar.

För den som vill övernatta utanför city är det inte långt till Hotel J i Nacka strand. Här kan man checka in och låta sig inspireras av utsikten och miljön. Hela hotellet är inrett med inspiration från båtlivet och den amerikanska Newport-stilen, med vita soffor och öppna brasor. Hit välkomnas gäster för såväl möten och konferens som för romantiska weekends och lugna familjesemestrar. I anslutning till hotellet finns Restaurant J, ett marint brasserie med utsikt över vattnet och en stor uteservering som är öppen på sommaren.

Både på hotellet och i området runtomkring finns det mängder av aktiviteter att ägna sig åt under sin vistelse. Man kan bland annat unna sig olika behandlingar på hotellets spa, bada bastu eller göra dagsutflykter till Nyckelvikens naturreservat. Företag som vill ägna sig åt teambuilding-aktiviteter kan välja bland allt från provningar till båtturer. Hotellet hjälper även till med att arrangera bröllop och fest. Här kan man ha möhippor och svensexor eller hyra festlokalerna till bröllopsfirandet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hotel J Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Hotel J

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep 2016

Bodde här fyra fina nätter, och njöt verkligen av hotellets vackra location. Visst ligger det en liten bit från Stockholm city, men vad gör det när omgivningen är en riktig pärla.

Mitt rum, på tredje våningen, med egen balkong och utsikt... Visa hela »