Recension av 1889 Fast Fine Pizza – av My J.

Var i stan en lördag och handlade lite och passade på att smita in här och äta lunch. Jag har åkt förbi det med bilen flera gånger, men tänkte inte på att det låg inne i Mood-gallerian. Blev ett perfekt stopp för en mysig helglunch.

Lokalen är supermysig. Elegant men ändå varm och hemtrevlig. Fina stolar, vackra lampor, stora växter. Borden var kanske lite väl små med tanke på att det är ett pizzaställe och allt kommer in på stora tallrikar.

Det fanns barnstolar, vilket var trevligt för oss och med ett gäng andra barnfamiljer på plats så är det et passande ställe för oss som har små i släptåg. Men där satt också par och grupper med vänner, så publiken var ganska så blandad.

Personalen var vänlig, vinet helt okej (speciellt med tanke på att man kom undan med mindre än 100 kr glaset) och maten kom hyfsat snabbt. Vi delade på en chevreostsallad och en prosciutto- och manchegopizza.

Ärligt talat blev jag riktigt, riktigt, besviken när chevrésalladen kom in. Det var isbergssallad och halverade körsbärstomater. Inte alls roligt. Dressingen som var på var dock gudomlig, och det räddade hela salladen. Säger att det är helt okej men hade inte beställt den igen. Pizzan däremot var riktigt god, och jag tror man ska hålla sig till det om man går hit.

Helt okej lunchställe helt enkelt!